Έλλη Κοκκίνου: Πώς έχασε 22 κιλά η τραγουδίστρια;

«Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν αρκετά κιλά παραπάνω σε σχέση με σήμερα. Νομίζω, γύρω στα 20! Τελικά κατάφερα να τα χάσω με πάρα πολλή γυμναστική και καλή, ποιοτική διατροφή», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό «YOU» αποκαλύπτοντας παράλληλα το πρόγραμμα διατροφής της. Πάρτε χαρτί και στυλό και σημειώστε:

Πρωινό

2 αβγά και 1 ολόκληρο ασπράδι, 150 γρ. ντομάτα, 40 γρ. τυρί light ή 30 γρ. Κουάκερ χωρίς γλουτένη, 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) και 15 γρ. σταφίδες

Δεκατιανό

1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών ή 20 γρ. ξηρούς καρπούς ανάλατους με γιαούρτι 2%.

Μεσημεριανό

Μακαρόνια μόνο με λάδι και λίγη σάλτσα ντομάτας ή ψητό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι με πατάτες στον ατμό ή με σαλάτα

Βραδινό

150 γρ. μήλο και 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) ή 2 φρυγανιές με τυρί ή κράκερ ή γιαούρτι 2% με 2 κράκερ

Όσο για το τι αφαίρεσε από τη διατροφή της;

Βγάζοντας τη γλουτένη από τη διατροφή της, η δίαιτα της Έλλης βασίζεται στην κατανάλωση αποκλειστικά και μόνων τροφίμων που δεν την περιέχουν ως συστατικό τους. Διά ροπάλου, λοιπόν, απαγορεύονται το πλιγούρι, το αλεύρι, η φαρίνα, το σιμιγδάλι, το σιτάρι και ό,τι παρασκευάζεται από αυτά, ορισμένα τυριά, κατεργασμένα κρέατα και αλλαντικά που δεν αναφέρουν τη σύστασή τους. Επίσης το κανονικό ψωμί, τα διάφορα σνακ που κυκλοφορούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως η μπύρα, το ουίσκι και η βότκα. Επίσης το λευκό ξίδι, ορισμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα κατεργασμένα, έτοιμες σάλτσες αλλά και κάθε είδους επιδόρπιο και γλυκά εμπορίου.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα