Ελίνα Κορδαλή: Η δημιουργός της Madame Shou Shou αποκλειστικά στο νέο InStyle

«Μια πραγματική Shou Shou είναι ονειροπόλα, περπατάει ξυπόλητη στην άμμο, κοιμάται στην παραλία, διαβάζει βιβλία, κυκλοφορεί με ποδήλατο, πηγαίνει σε θερινούς κινηματογράφους. Φοράει ψάθινο καπέλο και vintage γυαλιά ηλίου, απολαμβάνει τα καλοκαίρια της στην Πολύαιγο και την Κίμωλο, λατρεύει το Παρίσι και γοητεύεται από τη σαγήνη της Κωνσταντινούπολης…». Η Ελίνα Κορδαλή, δημιουργός της Madame Shou Shou, είναι το ίδιο υπέροχη με την ηρωίδα της. Ρομαντική «όσο δεν πάει», αυθόρμητη, γεμάτη έμπνευση, είναι απόλυτα ερωτευμένη με τη δουλειά της. «Δεν μπορώ να φανταστώ να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο».

Διαβάζει, κάνει καθημερινά γιόγκα, τρελαίνεται για το θέατρο, ζει με τη μουσική και ταξιδεύει. Πολύ. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μοιάζει να απολαμβάνει, με κάθε της αίσθηση, τη ζωή και την κάθε της στιγμή. Αναζητά εμπειρίες και εμπνέεται με καθετί γύρω της. «Η έμπνευση είναι στιγμιαία. Μπορεί να είναι μια ταινία, ένα τραγούδι, ένας ζωγράφος. Είναι πολύ προσωπικό. Το βράδυ, όταν κλείνω τα μάτια μου, συνήθως μου έρχονται ιδέες. Έχω ένα μπλοκ δίπλα μου και ζωγραφίζω».

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί με δύο δώρα μόνο για εσάς: ένα αφρόλουτρο & μία κρέμα σώματος Cotton Blossom από τη σειρά Aromatics.

Διαβάστε ακόμη: 

Irelald Baldwin: Γνωρίστε το νέο super κορίτσι της Sisley

InStyle Σεπτεμβρίου: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τεύχος 

Mister Mystery: Ο Νίκος Βέρτης αποκλειστικά στο νέο InStyle

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα