InStyle Σεπτεμβρίου: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη

Ευχάριστα νέα για τις φανατικές InStyle αναγνώστριες καθώς απομένουν δύο μέρες για την κυκλοφορία του νέου InStyle. Το τεύχος Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί την Τετάρτη 13 Αυγούστου με εξώφυλλο την Σμαράγδα Καρύδη και δύο δώρα μόνο για εσάς: ένα αφρόλουτρο & μία κρέμα σώματος Cotton Blossom από τη σειρά Aromatics.

Διαβάστε ένα μικρό preview από τα θέματά μας για τον μήνα που όλοι λατρεύουμε καθώς σηματοδοτεί σχεδόν πάντα το ξεκίνημα νέων πραγμάτων.

On The Cover

Σμαράγδα Καρύδη: Από τις πιο ωραίες ηθοποιούς της γενιάς της, χωρίς ποτέ να υιοθετήσει το προφίλ της μοιραίας, αν και χρόνια στο προσκήνιο, παραμένει ένα μυστήριο για τους περισσότερους.  Μιλάει μεταξύ άλλων για τον έρωτα και την μητρότητα.

Υπέροχα μαλλιά: Δώστε τους ξανά ζωή μετά το Καλοκαίρι

36 νέοι τρόποι για να φορέσετε τα jeans

New Season: Ρούχα που θα βάλετε τώρα και αργότερα

Features

Mister Mystery: Ο Νίκος Βέρτης έχει σχεδόν καθιερώσει τα κοστούμια στην πίστα και τις κομψές εμφανίσεις κάτω από αυτή, δεν αγαπά τις πολλές κοσμικότητες και έχει στο μυαλό του το μοτίβο της ιδανικής γυναίκας, που όμως δεν έχει βρει ακόμη.

French Aura: Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις girly ή pin up, όμως μπαίνει με την ίδια ευκολία και στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας.

What’s Now!

New Celeb. Designer! Η Νίκη Κάρτσωνα υποκύπτει στο trend που θέλει τους επώνυμους να σχεδιάζουν ρούχα και κάνει το ντεμπούτο της με εμδιαφέροντα και κομψά κομμάτια μέσα από τη συλλογή της N9ve Niki Kartsona.

The Look

Θηλυκά κοστούμια, στενά μίντι αμάνικα φορέματα, σύνολα στα οποία πρωταγωνιστεί το κομμάτι κλειδί της  lingerie μας συλλογής, το σουτιέν, και τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Τι λέει το τζιν σας για εσάς!

Το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, που μένει ανεπηρέαστο από το πέρασμα του χρόνου, είναι αδιαμφισβήτητα το denim. Εμπνευστείτε από τον οδηγό μας και βγάλτε το στο προσκήνιο ανάλογα με το στιλ σας.

Διαβάστε ακόμη: 

Ελένη Μενεγάκη: «Οι φωτογραφίες μου στα περιοδικά με μαγιό ήταν περσινές. Αυτή είναι για σας»

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Μαρίας Ηλιάκη με μαγιό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα