Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ανασφάλειές της, για το σώμα της, καθώς και για το πώς διατηρείται στα κιλά της. «Ως γυναίκα έχω κι εγώ τα πάνω και τα κάτω μου. Μπορεί κάποια μέρα να ξυπνήσω, να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να γκρινιάξω, να αγχωθώ λίγο για τις αλλαγές και τις φθορές του χρόνου που είναι αναπόφευκτες, να νιώσω ανασφάλεια, όταν είμαι με το σύντροφο μου και γύρω μου υπάρχουν όμορφες και πιο νέες κοπέλες, αλλά στο τέλος της ημέρας, με αγαπάω και πιστεύω, ότι έχω δυνατό “πακέτο”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αλήθεια, ποια είναι τα μυστικά της διατροφής της; «Ξέρω το σώμα μου. Αλλά προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, όχι εμμονικά, ή για να είμαι αδύνατη, αλλά γιατί μου αρέσει να είμαι υγιής. Το “ψάχνω” πολύ με τη διατροφή. Έχω κόψει τελείως, το κρέας, μαγειρεύω μόνη, τρώω σπάνια απέξω, ψωνίζω από τα βιολογικά, επιλέγω τροφές που, όταν τις αναφέρω, οι άλλοι με ρωτούν απορημένοι, «τι είναι αυτό» και βέβαια, αθλούμαι σχεδόν καθημερινά».

Όσο για το ποια είναι η σχέση της με τη ζυγαριά;  «Δεν έχω ζυγαριά. Ξέρω ότι τα κιλά μου κυμαίνονται από 61 έως 63. Βασίζομαι περισσότερο στη σύσταση του σώματος μου, και όχι στο βάρος. Και καταλαβαίνω αν παχαίνω, από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News 02/04: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα