Ελένη Μενεγάκη: Το πρόσφατο νεανικό look της και άλλα πέντε που μπορείτε να αντιγράψετε


Ελένη Μενεγάκη:
ένα όνομα απόλυτα ταυτισμένο με την ελληνική τηλεόραση. Μια γυναίκα που στα 48 της έχει αποκτήσει τα πάντα και είναι τόσο νέα, ώστε να μπορεί να τα απολαύσει. Η βασίλισσα της τηλεόρασης αλλά και του Instagram, τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα πιο casual profile και φαίνεται πως όσο μεγαλώνει τόσο καταλαβαίνει πως όσο πιο απλή είναι τόσο πιο πολύ αρέσει στο κοινό της το οποίο την ακολουθεί πιστά εδώ και τρεις δεκαετίες.

Αν θελήσουμε να προσεγγίσουμε χρονικά το πότε έκανε τη στροφή στο στιλ της, θα λέγαμε από την εποχή που αγάπησε την Άνδρο ή αλλιώς από τότε που ξεκίνησε η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Εδώ και εφτά χρόνια, η Ελένη έχει κάνει πιο συχνές τις εμφανίσεις της χωρίς ψηλοτάκουνα, ενώ τη θέση των εντυπωσιακών φορεμάτων έχουν πάρει jeans και φαρδιά tops. Μάλιστα, θετική εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως η παρουσιάστρια του Alpha, εμφανίζεται συχνά χωρίς μακιγιάζ. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η ωραία Ελένη πόζαρε με τη στιλιστική φιλοσοφία που προαναφέραμε ενώ η απουσία μακιγιάζ ήταν εμφανής.

Σχολιάζοντας: «Ένας κόσμος που το παιδί σου έχει περισσότερες ευκαιρίες, χάρη στην τεχνολογία. Δεν θα ήταν καλύτερος; #kalyteroskosmos», εκτός από το μήνυμα που θέλησε να περάσει, η Ελένη έριξε το Instagram από θετικά σχόλια για την απουσία του μακιγιάζ. Με αφορμή το γεγονός πως ήταν η πιο απλή φωτογραφία (ever) που έχει ανεβάσει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θυμηθήκαμε ακόμα πέντε φορές που χρησιμοποίησε την επιρροή της για να περάσει ένα μήνυμα απλότητας μέσα από το account της. Ακολουθούν ακόμα πέντε πολύ νεανικά looks της Ελένης.

#eleni ..στην Αθηνα

A post shared by @ elenimenegaki on

#elenimenegaki #eleni #snow ?❄️

A post shared by @ elenimenegaki on

Να αναφέρουμε πως τα looks της Ελένης είναι και στην εκπομπή πιο basic. Τους τελευταίους μήνες συνεργάζεται με τον στιλίστα Γιάννη Τράκα, ο οποίος έχει δώσει ισχυρή δόση ένεσης στο νεανικό στιλ της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα