Ήταν πολλές οι κακοντυμένες αυτών των Όσκαρ

Όταν «παίζει» ένα κόκκινο χαλί, μεταξύ άλλων, μιλάμε και για τις κακοντυμένες. Δεν ξέρουμε αν έχετε παρακολουθήσει το κόκκινο χαλί των φετινών Βραβείων Όσκαρ και αν το έχετε παρακολουθήσει δεν ξέρουμε τι γνώμη έχετε γι’ αυτό. Εμείς θεωρούμε ότι δεν ήταν το καλύτερο που έχουμε δει. Πολλές από τις γενικά καλοντυμένες stars θα μπορούσαν και καλύτερα, ενώ κάποιες άλλες το έχασαν τελείως με αποτέλεσμα πονέσουν τα μάτια μας σε κάποιες περιπτώσεις. Όχι δεν είμαστε καθόλου αυστηροί, δε φταίμε εμείς που τα φετινά Όσκαρ (αλλά και τα after parties) είχαν τις περισσότερες κακοντυμένες και που δυσκολευτήκαμε αρκετά για να επιλέξουμε looks που πραγματικά μας άρεσαν και στα οποία δε θα αλλάζαμε τίποτα. Ας δούμε λοιπόν αυτά που ελπίζουμε ότι ο Θεός δε θα μας αναγκάσει ποτέ ξανά να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας.

Η Salma Hayek με Gucci
Η Salma Hayek με Gucci

Πώς γίνεται όταν βλέπουμε στην πασαρέλα αυτά τα ρούχα που σχεδιάζει ο Alessandro Michele να μένουμε με το στόμα ανοιχτό και όταν τα φοράει η Salma Hayek να μας πιάνει αυτή η απογοήτευση. Πολύ πολύ κακό.

H Lea Michele με La Perla
H Lea Michele με La Perla

Ίσως αν πήγαινε γυμνή να είχε περισσότερο ενδιαφέρον.

H Viola Davis με Michael Kors Collection
H Viola Davis με Michael Kors Collection

Δεν υπήρχε κανένας λόγος για όλο αυτό το φούξια. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και το φόρεσε πάντως, παρόλο που δεν έχουμε τίποτα με το συγκεκριμένο χρώμα, σίγουρα δε θα το επιλέγαμε στη θέση της. Όχι και πάλι όχι.

H Kerry Washington με Alexandre Vauthier
H Kerry Washington με Alexandre Vauthier

Γιατί Kerry; Όχι πες μας γιατί. Γιατί συνέβη αυτό στο after party ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι άλλο. Μας άρεσαν οι μπότες παρόλα αυτά, να το πούμε κι αυτό.

Η Paz Vega με Christopher Bu
Η Paz Vega με Christopher Bu

Τώρα γι’ αυτό εδώ τι να πούμε; Δεν έχει καμία λογική και δε βρίσκουμε τον λόγο ύπαρξής του. Εκεί που η ιαπωνική, ανθισμένη κερασιά, συνάντησε την μοντέρνα εκδοχή του στιλ Watteau ή της κάπας τέλος πάντων, και μαζί συνάντησαν κάτι από τον Oscar de la Renta και το ball gown που είχε σχεδιάσει για τη Sarah Jessica στο Met Gala του 2014 (Hello? Αυτό το cage print δε σας θυμίζει κάτι) και όλα μαζί μπερδεύτηκαν και έφτιαξαν αυτό το φόρεμα που δεν ξέρουμε τελικά τι θέλει να πει.

Η Alessandra Ambrosio με Ralph & Russo
Η Alessandra Ambrosio με Ralph & Russo

Κούκλα είναι, και δεν είπε κανείς το αντίθετο, όμως γιατί τόσο γυμνό και πάλι; Αυτό δε θα το καταλάβουμε ποτέ. Δε χρειαζόταν να φορέσει string για να την προσέξουμε, με αυτό το σώμα θα την προσέχαμε ακόμα και αν φορούσε ράσο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram