Ελένη Μενεγάκη: Τα Χρόνια Πολλά από τους συνεργάτες της και η έκπληξη των Σεφερλή-Τσαβαλιά στα πλατώ

Με τραγούδι ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έχει σήμερα γενέθλια και οι συνεργάτες της επεφύλασσαν για εκείνη ένα κομμάτι-έκπληξη.

Η παρουσιάστρια, αφού ευχαρίστησε την ομάδα της, απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που από χθες το βράδυ που στέλνει τις ευχές του, αλλά και όλους τους φίλους που, που σε κάποιους από αυτούς έχω προλάβει να απαντήσω, σε κάποιους όχι. Σιγά-σιγά θα τα καταφέρω».

Τότε, οι συνεργάτες της έφεραν στο πλατώ μια ροζ τούρτα και ένα μπουκέτο λουλούδια και η «ωραία Ελένη»έσβησε το κεράκι, λέγοντας: «Αξέχαστα γενέθλια… συγκινούμαι».

Μάλιστα, στο πλατώ κατέφτασε και το φαγητό που μαγείρεψε ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένα Τσαβαλιά στοMega με Μία ως μία ακόμα έκπληξη.

Λίγο αργότερα, ο Δούκας Χατζηδούκας της έκανε δώρο ακόμα μια τούρτα, σε σχήμα μαύρου τριαντάφυλλου, την οποία έφτιαξε η Μάνια Ντέλου. «Δεν το πιστεύω… τρελαίνομαι. Είναι αληθινό» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

tourta-hatzidouka, menegaki, peoplegreece

tourta-hatzidouka, menegaki, peoplegreece

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, έστειλε δυο μηνύματα, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας! Κι εγώ σας αγαπώ …. πολύ», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΩΩ ΩΩ όλους σας!! Πόση αγάπη πόσες ευχές»

tourta-hatzidouka, menegaki, peoplegreece

tourta-hatzidouka, menegaki, peoplegreece

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Χρόνια πολλά Ελένη Μενεγάκη: Η ζωή της σε εικόνες

Φαίη Σκορδά: Πως επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη

O ελιγμός της Ελένης Μενεγάκη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα