Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Μετακομίζουν σε καινούργιο σπίτι λίγο πριν υποδεχτούν το μωρό τους

Διαβάστε πού πρόκειται να μετακομίσουν σύμφωνα με το Peoplegreece η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της.

H Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος μετρούν μόνο λίγο καιρό μέχρι να γίνουν γονείς –η παρουσιάστρια διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της- και όπως είναι λογικό και επόμενο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι εδώ και καιρό –να σας θυμίσουμε πως η σχέση τους μετράει 4,5 χρόνια- κάνει πολλά σχέδια για το κοινό του μέλλον. Ένα από αυτά είναι και η δημιουργία ενός καινούργιου σπιτιού, μια και η δικαστική διαμάχη της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο για τη βίλα τους στα Μελίσσια δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των περιοδικών OK και Hello, την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη», την περίμενε ο Μάκης Παντζόπουλος έξω από το στούντιο στην Παλλήνη και μαζί κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Αιτία ήταν η επίσκεψή τους στο γραφείο του διάσημου αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου στην οδό Λυκείου, όπου εκεί, όπως αναφέρει το Hello με απόλυτη μυστικότητα και αφού σφράγισαν πολύ καλά τα παράθυρα, ο αρχιτέκτονας ξεκίνησε να τους δείχνει σχέδια, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, είναι για την ανέγερση της καινούργιας, κοινής τους κατοικίας.

Παράλληλα, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, τόνισε στο ΟΚ πως οι δυο τους παρέμειναν στο γραφείο για περίπου δυο ώρες. Αυτό το διάστημα πάντως η παρουσιάστρια, εκτός από τα ψώνια που κάνει, μια και θέλει να είναι όλα έτοιμα πριν τον ερχομό του παιδιού της, φροντίζει ώστε να διοργανώσει το πιο ωραίο πάρτι γενεθλίων στις κόρες της, η Λάουρα έχει γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου και η Βαλέρια στις 28 Ιανουαρίου.

Τις προσκλήσεις μάλιστα γι’ αυτό τις σχεδίασε ο σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Νικόλας Φαράκλας, τον οποίο μάλιστα η ίδια ευχαρίστησε δημόσια, μέσω της εκπομπής της.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: «Στενοχωρήθηκα με τον Λαζόπουλο. Γιατί ρε Λάκη;»

Ελένη Μενεγάκη: Σε ποιας φίλης της το baby shower βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου;

Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης, 15 χρόνια πριν

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα