Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους
Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου
Credit: Lalos Dimitris/Instagram

Τέλος και επίσημα έδωσαν στον γάμος τους ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι κρατά πλέον στα χέρια του το έγγραφο της λύσης του γάμου του. Έπειτα από 9 χρόνια κοινής πορείας εκ των οποίων τα 7 υπήρξαν παντρεμένοι, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Σασμός” και η ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους.

Το διαζύγιό τους βγήκε συναινετικά με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη. Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και μαζί απέκτησαν μία κόρη.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κ. Νίκος Αγαπηνός.:

«Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών.

Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις.

Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό γιατί δε νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα