Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και τι την «σημάδεψε»

Με αφορμή την παρουσίαση μιας έρευνας που αφορά στην οικογένεια και που παρουσίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η μητέρα τεσσάρων παιδιών, Ελένη Μενεγάκη, διαφώνησε με τα αποτελέσματα. Όταν η Ελιάνα λοιπόν, υποστήριξε -σύμφωνα πάντα με την έρευνα- πως ένα παιδί που μεγαλώνει μόνο του χωρίς αδέρφια θέλει να κάνει και εκείνο με τη σειρά του ένα παιδί όταν μεγαλώσει, η Ελένη πήρε τη σκυτάλη και υποστήριξε το αντίθετο. Σαν μοναχοπαίδι μέχρι την ενηλικίωσή της, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως εξαιτίας του γεγονότος πως μεγάλωσε χωρίς αδέρφια, ήθελε να κάνει μία μεγάλη οικογένεια.

Η ωραία Ελένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά σαν και εμένα που μεγάλωσα μόνη μου, όλη μου τη ζωή αυτό που μου έλειπε έλεγα ότι θα το φτιάξω. Την παρέα σου τη θέλεις από παιδάκι. Δηλαδή εγώ έπρεπε να πηγαίνω στα ξαδέρφια μου για να έχω να παίζω, όταν ήμουν 5, 6, 8, 10 χρονών. Εν πάση περιπτώσει, έχεις το αδερφάκι σου μέσα στο σπίτι. Έχεις την παρέα σου, έχεις άλλο ένα παιδί που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Με τους γονείς δεν μπορείς να μιλάς την ίδια γλώσσα όταν εσύ είσαι 5 και εκείνοι 35».

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν ετεροθαλή αδερφό, τον Θοδωρή Μισόκαλο, με τον οποίο έχουν διαφορά ηλικίας 18 χρόνια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα