Ελένη Φουρέιρα-Rosie Huntington Whiteley: Ποια φόρεσε την κόκκινη ολόσωμη φόρμα καλύτερα;

Την περασμένη Παρασκευή, η Ελένη Φουρέιρα έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου θα εμφανίζεται με τον Παντελή Παντελίδη και το συγκρότημα Μέλισσες. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και μια ολόσωμη, κόκκινη φόρμα για τη βραδιά την οποία όμως είχαμε ξαναδεί. Πρόκειται για ένα κομμάτι του Balmain, το οποίο ανήκει στη συλλογή του Οίκου για την τρέχουσα σεζόν.

Η Ελένη λοιπόν, με τη βοήθεια της στιλίστριάς της Ίριδας Λεονταρίτη, επέλεξε αυτό το εντυπωσιακό jumpsuit με cut outs το οποίο της ταίριαζε απόλυτα, καθώς το καλλίγραμμο σώμα της τη βοηθάει να αναδείξει τα πάντα. Το συνδύασε με πέδιλα Saint Laurent ενώ τα μαλλιά της ήταν για ακόμα μία φορά σγουρά. Το μοναδικό αξεσουάρ που φόρεσε επίσης, ήταν δύο βραχιόλια. Να πούμε βέβαια, πως αν και η Φουρέιρα έκανε μια τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, δε μπόρεσε να την «ευχαριστηθεί», όπως μάθαμε, μιας και είχε ένα μικρό ατύχημα. Η Balmain φόρμα της ξηλώθηκε κατά τη διάρκεια του show και έτσι αναγκάστηκε την καλύψει φορώντας ένα λευκό πουκάμισο από πάνω.

Η τραγουδίστρια βέβαια δεν πτοήθηκε απο το απρόοπτο και συνέχισε το show κανονικά.

Η πρώτη φορά που είχαμε δει όμως αυτή την φόρμα, ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Στην πασαρέλα τη φόρεσε ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα του κόσμου, η Rosie Huntington-Whiteley, η οποία βέβαια ακολούθησε τις ενδυματολογικές συμβουλές του Olivier Rousteing, όπως και όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο fashion show. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε μια απλή κοτσίδα, ενώ και στα δύο χέρια της φόρεσε εντυπωσιακά cuffs που μας θύμισαν κάτι από art deco.

Σίγουρα δε μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο looks, μιας και το ένα είναι το πρωτότυπο, που είδαμε στην πασαρέλα. Και οι δύο ήταν υπέροχες. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως, είναι πως η «δική μας» Ελένη, το απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο στη σκηνή του Fantasia, δημιουργώντας ένα look που ήταν ταυτόχρονα chic και σέξι.

Διαβάστε ακόμα:

Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Αγγελικής Ηλιάδη

Celebrity News 24/04: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα