Editor’s choice: Βρήκαμε το must have γιλέκο της σεζόν

Το γιλέκο είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας το οποίο δεν τολμούν πολλοί. Παρόλο που είναι ευκολοφόρετο, ταιριάζει με πολλά κομμάτια και σίγουρα δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σύνολο, δεν είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και δεν ξέρουμε γιατί. Εμείς πιστεύουμε ότι ένα -και γιατί όχι περισσότερα- γιλέκο πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Αυτή τη σεζόν ειδικά, που τα 1970s επανέρχονται, ένας πολύ απλός τρόπος να κάνετε ένα look από ήδη υπάρχοντα κομμάτια της ντουλάπας σας, να είναι πολύ επίκαιρο, είναι να προσθέσετε ένα γιλέκο με ethnic διάθεση. Εμείς βρήκαμε το ιδανικό, που εδώ που τα λέμε δεν έχει ethnic χαρακτήρα, όμως παραπέμπει στα 1970s πολύ έντονα. Είναι σουέντ, υλικό που επίσης έχει έρθει δυναμικά στο προσκήνιο, και είναι διακοσμημένο με κρόσσια.

Είδατε πριν από λίγο καιρό τα looks από το Coachella, το φεστιβάλ μουσικής που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ; Αυτή ήταν η πρώτη μας σκέψη όταν «πέσαμε πάνω» σ’ αυτό το γιλέκο. Ταιριάζει τέλεια με το total denim που επίσης είναι τάση, αλλά και με τα αέρινα φορέματα που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι, που μας θυμίζουν τη Jenny Curran του Forrest Gump και όλα τα fashion icons των 1970s. Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το καφέ σουέντ είναι ένα από τα υλικά που λατρεύουμε να βλέπουμε συνδυασμένο με τη λευκή δαντέλα, άρα έχετε ακόμα έναν λόγο να το φορέσετε.

Αν σας αρέσει όσο και σε εμάς να σας ενημερώσουμε ότι ανήκει στη BSB, κοστίζει €169.90 και μπορείτε να το βρείτε εδώ και στα καταστήματα της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους

Έτοιμες για Teatox; Ένα απολαυστικό πρόγραμμα ευεξίας από τη Lipton

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα