Editor’s Choice: Το νέο μας αγαπημένο κραγιόν είναι ματ και ΔΕΝ ξεραίνει τα χείλη

Αν υπάρχει ένα πράγμα σχετικά με το μακιγιάζ που βαριόμαστε απελπιστικά τα κορίτσια του InStyle, αυτό είναι σίγουρα η ανανέωση του κραγιόν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ως γνήσιες lipstick addicts φυσικά δεν μας περνάει από το μυαλό να μην φορέσουμε στο γραφείο την αγαπημένη μας απόχρωση, για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα κραγιόν που έχουν extreme colours, είναι extreme matte και προσφέρουν extreme control!

Γιατί ξεχωρίζουμε αυτά τα κραγιόν

Ο λόγος φυσικά για τα νέα Velour Extreme Matte Lipstick της Laura Mercier, τα οποία χαρίζουν πλήρη κάλυψη και έντονο χρώμα με μία μόνο κίνηση και σταθερό, ματ αποτέλεσμα, χωρίς όμως να αφυδατώνουν ή να ξηραίνουν τα χείλη.

Επιπλέον, είναι το πιο εύκολο στη χρήση του κραγιόν, αφού το σχήμα του επιτρέπει τον σχηματισμό και το γέμισμα των χειλιών με ένα πέρασμα. Η ξύστρα στο πίσω μέρος της συσκευασίας, επιτρέπει να δίνετε ακόμα πιο λεπτό σχήμα στην άκρη του κραγιόν και έτσι να μπορούν να δημιουργηθούν πιο extreme looks με δύο ή περισσότερα χρώματα. Δεν χρειάζεται μολύβι χειλιών.laura mercier velour extreme matte lipstick, κραγιόν

Πώς χρησιμοποιείται αυτό το κραγιόν

Ξεκινήστε σχεδιάζοντας το περίγραμμα των χειλιών σας με το Velour Extreme Matte Lipstick και συνεχίστε γεμίζοντας με χρώμα το εσωτερικό των χειλιών. Ναι, πρσφέρει πλήρη κάλυψη με μία κίνηση, οπότε μπορείτε να το εφαρμόσετε πανεύκολα ακόμα και όταν είστε on the go. Για επιπλέον διάσταση στα χείλη διαλέξτε δύο αποχρώσεις του Velour Extreme, η μία ελαφρώς πιο σκούρα από την άλλη. Εφαρμόστε την πιο σκούρα απόχρωση στις γωνίες των χειλιών και στην συνέχεια την πιο ανοιχτή στο κέντρο. Είτε με τα δάχτυλα, είτε με ένα πινέλο, σβήστε το ένα χρώμα μέσα στο άλλο εκεί που ενώνονται, κάνοντας πολύ καλό blending.

Κυκλοφορεί σε 24 μοναδικές αποχρώσεις,οπότε αποκλείεται να μην βρείτε ακριβώς αυτές που σας ταιριάζουν. Μπορείτε να παραγγείλετε online εύκολα και γρήγορα από εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα