Editor’s choice: Η ολόσωμη φόρμα από τα καταστήματα Mango

Έχουμε εκδηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν την αδυναμία μας για τις ολόσωμες φόρμες. Υπάρχει μία που είναι κατάλληλη για κάθε σωματότυπο αλλά είναι και η εύκολη λύση για όλες τις εποχές, καθώς με ένα κομμάτι έχετε ένα ολοκληρωμένο outfit που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχετε χρόνο να συνδυάσετε άλλα κομμάτια μεταξύ τους. Έτσι για ακόμα μία φορά βρήκαμε μία ολόσωμη φόρμα που λατρέψαμε και την ξεχωρίσαμε από πολλά άλλα κομμάτια.

Πρόκειται για μια μακρυμάνικη, ολόσωμη, κοντή φόρμα, η οποία εκ πρώτης όψεως μοιάζει με πουκαμίσα, αλλά δεν είναι. Είναι μαύρη, έχει κλασικό γιακά και κουμπιά και μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Κοστίζει μόλις 19.99 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας.

Εμείς ιδανικά θα τη φορούσαμε με lace up πέδιλα, σε έντονο χρώμα ή animal print και χωρίς ιδιαίτερα αξεσουάρ, καθώς εν προκειμένω είναι πολύ chic να διατηρηθεί η απλότητα του ρούχου. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με σκούρο καλσόν και ανδρικά παπούτσια για πρωινές εμφανίσεις, αλλά ακόμα και με πουλόβερ ή oversized ζακέτα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Sarah Jessica Parker παρουσιάζει τη νέα της συλλογή παπουτσιών

H Ελένη Μενεγάκη φοράει ένα φόρεμα που κοστίζει μόλις 38 ευρώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα