Editor’s Choice: Η πιο HOT συλλογή μακιγιάζ της σεζόν

Η Bobbi Brown και η Kate Upton συνεργάστηκαν και δημιούργησαν την υπέροχη συλλογή Hot Collection, με τα πιο συναρπαστικά must-haves της σεζόν για να δείχνετε και να αισθάνεστε ανανεωμένη γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εμπνευσμένη από την γενέτειρα της Kate στην Φλόριντα, αυτή η συλλογή συνδυάζει ουδέτερες αποχρώσεις και έντονα χρώματα.

Φέρτε στο μυαλό σας την ζεστή άμμο της παραλίας και τα έντονα φώτα στο Μαϊάμι. Διασκεδαστική, αβίαστη, γεμάτη ζωντάνια, η Kate διάλεξε προσεκτικά κάθε απόχρωση και προϊόν στη συλλογή που αντανακλά τον παιχνιδιάρικο τρόπο ζωής της. Συνδυάστε ουδέτερες αποχρώσεις στα μάτια με έντονα χρωματιστά χείλη, ένα look ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες.

bobbi brown hot collection eye palette

Νέα, Limited Edition Hot Nudes Eye Palette
Σε μαύρη συσκευασία με neon pink στοιχεία, αυτή η παλέτα διαθέτει έξι αποχρώσεις που κολακεύουν όλους τους τύπους δέρματος. Σε συνδυασμό ή φορεμένες μόνες τους, οι αποχρώσεις στην Hot Nudes Eye Palette δημιουργούν αρκετά από τα χαρακτηριστικά looks της Bobbi.

bobbi brown hot collection art sticks

Νέα Limited Edition Art Sticks
Υπέροχα, κρεμώδη και ενυδατικά, τα νέα Art Sticks συνδυάζονται απόλυτα με ουδέτερες αποχρώσεις στα μάτια. Η μακράς διάρκειας φόρμουλα εφαρμόζεται εύκολα στα χείλη για κρεμώδες ματ φινίρισμα.

bobbi brown hot collection sheer lip color

Νέα Limited Edition Sheer Lip Color Shade Extensions
Τα Sheer Lip Color είναι τώρα διαθέσιμα σε τρεις έντονες αποχρώσεις με υπέροχο διάφανο φινίρισμα. Η κρεμώδης και ελαφριά φόρμουλα είναι άνετη στα χείλη και ιδιαίτερα εύκολη στην εφαρμογή. Έτσι το να φοράτε έντονο χρώμα στα χείλη είναι πιο εύκολο από ποτέ.

bobbi brown hot collection cheek palettes

Νέες Limited Edition Cheek Palettes
Η Bobbi παρουσιάζει τις Cheek Palettes—τον πιο φυσικό τρόπο για να τονίσετε τα μήλα σας. Με δύο αποχρώσεις ρουζ και το highlighter σε περλέ απόχρωση, αυτή η παλέτα ενισχύει τα μήλα για πιο φυσικό και υγιές αποτέλεσμα. Για να πετύχετε το χαρακτηριστικό Look της Bobbi «just pinched», εφαρμόστε απαλά την πιο ανοιχτή απόχρωση ρουζ στα μήλα σας και συνεχίστε με ένα πιο έντονο ρουζ για το τελείωμα. Ολοκληρώστε με το highlighter.

Δείτε ακόμα:

Μας ρωτήσατε: Είμαι 20 και έχω ήδη λευκές τρίχες, τι συμβαίνει;

#BananaNails! Νύχια από το instagram με θέμα τις… μπανάνες

Can i get an amen? Το τέλειο χτένισμα χωρίς σεσουάρ

Μας ρωτήσατε: Τα νύχια μου έχουν βάψει από τα σκούρα βερνίκια, τι μπορώ να κάνω;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα