Editor’s Choice: Η νέα λακ που θα «σώσει» τα μαλλιά σας

Αν έχετε ξηρά μαλλιά τότε ξέρετε το πόσο μπορεί μια λακ να φθείρει και να σπάσει τα ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά σας.  Τα ξηρά μαλλιά είναι εύθραυστα και οι φόρμουλα των λακ τα επιβαρύνει δραματικά αφού τα κάνει ακόμα πιο ξηρά. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουν ωστόσο και οι γυναίκες με λιπαρά μαλλιά που τα βάφουν και σαν αποτέλεσμα της βαφής έχουν ξηρές άκρες. Εγώ λοιπόν (this is Χριστίνα speaking) έχω αυτό το πρόβλημα. Έχω λιπαρή ρίζα και πολύ ξηρές άκρες. Η λακ συνεπώς ήταν οut of the question μέχρι να φτάσει στα χέρια μου η νέα Elnett Precious Oils.

Μόλις διάβασα τη συσκευασία νόμιζα πως πρόκειται για φάρσα. Λακ με έλαια; Τι κράτημα θα είχε; Κι όμως, οι ειδικοί στα εργαστήρια της λατρεμένης L’ Οreal αποφάσισαν να κάνουν το πιο τέλειο δώρο styling στα μαλλιά μας και εμπλούτισαν την μοναδική φόρμουλα της Elnett (που την έχει κάνει βασίλισσα των λακ εδώ και δεκαετίες) με έλαιο argan! Η Elnett Precious Oils είναι η πρώτη λακ με argan oil που θρέφει και ενδυναμώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά προσφέροντας παράλληλα δυνατό κράτημα και λάμψη. Δε βαραίνει τα μαλλιά, χάρη στο ειδικό σύστημα μικροδιάχυσης το οποίο ψεκάζει το προϊόν ομοιόμορφα ενώ παρέχει το signature κράτημα και τη λάμψη της Enett. A! Και εννοείται πως φεύγει με ένα μόλις βούρτσισμα χωρίς όμως να σπάει ούτε μια τρίχα.

Τώρα που οι ειδικοί της L’ Oreal έχουν κάνει κάθε όνειρο των μαλλιών μας πραγματικότητα, μήπως πρέπει να ανακαλύψουν και τη σοκολάτα που αδυνατίζει και να πάρουν το νόμπελ; Food for thought!

Δείτε ακόμα:

Editor’s choice(s): Τα πιο ζουμερά κραγιόν για την άνοιξη

Αυτό είναι το πιο περίεργο και αποτελεσματικό beauty trick που έχετε διαβάσει

Can it be? Μια κρέμα ΒΒ για το σώμα!

Το μεγαλύτερο κακό στην επιδερμίδα γίνεται στο ντους και δεν το ξέραμε! #TheHorror

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα