Editor’ s choice: Το αέρινο νυφικό από τη Madame Shou Shou

Μπορεί αυτή τη στιγμή να ψάχνουμε αγωνιωδώς για το τι θα φορέσουμε στους αμέτρητους γάμους που θα γίνουν το καλοκαίρι -ένεκα ηλικίας βεβαίως βεβαίως-  δεν είχε περάσει όμως από το μυαλό μας ότι θα θέλαμε διακαώς να αγοράσουμε και νυφικό. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

Και ποιος είναι ο υπαίτιος; Η Madame Shou Shou ή αλλιώς το ελληνικό brand που ευθύνεται για κάποια από τα πιο ρομαντικά και θηλυκά σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά. Η Ελίνα Κορδαλή και η ομάδα της δημιούργησαν για φέτος το καλοκαίρι αυτό το πανέμορφο, ρομαντικό νυφικό  με διαφάνεια, μανικάκια και ανοιχτή πλάτη, που είναι ότι πιο chic έχουμε δει τελευταία.

Η όμορφη δημιουργία είναι κατάλληλη για πιο αέρινες και boho νύφες αλλά και για όλες αυτές που έχουν μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση στο θέμα γάμος. Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να είστε μία από τις πιο cool brides του καλοκαιριού και να πάρετε μια θέση στη λίστα με τις πιο stylish νύφες -δίπλα στην Olivia Palermo και την Solange Knowles- αναζητήστε το εν λόγω νυφικό σε κάποιο από τα καταστήματα που συνεργάζεται η Madame Shou Shou σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στη σελίδα του brand στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δείτε την απίστευτη ομοιότητα με την κόρη της

Ένα sushi που θα σε κάνει να σου τρέξουν τα σάλια. Έχει μπέικον, κιμά και τυρί

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα