Έχουμε υπέροχα νέα από το Clarisonic!

Από την ημέρα που μια γυναίκα γνωρίζει το Clarsonic της γίνεται απαραίτητο. Το αποτέλεσμα που έχει στην επιδερμίδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα και η λατρεία μας (και κυρίως της beauty editor μας) για αυτό είναι ξεκάθαρη πλέον. Υπήρχε μόνο ένα downside: Δεν μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε στα μάτια. Δηλαδή μπορούσαμε αλλά με δικό μας ρίσκο. Όλα αυτά έχουν τελειώσει πια και εκεί που πιστεύαμε πως το Clarisonic δεν μπορεί να βελτιωθεί γιατί είναι ήδη τέλειο, έρχονται οι νέες luxe κεφαλές καθαρισμού για να το συμπληρώσουν.

Η Συλλογή Πολυτελών Κεφαλών Καθαρισμού Clarisonic Luxe είναι μια ολοκαίνουργια κατηγορία κεφαλών, με μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν απαράμιλλη αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Είναι εξαιρετικά απαλές, πολύ μακριές τρίχες με πιο λεπτό άκρο που γλιστρούν πανεύκολα στην επιδερμίδα και χαρίζουν καθαρισμό χωρίς συμβιβασμούς. Τα πλεονεκτήματά τους;

  • Η καινοτόμος σχεδίασή δύο στρώσεων  (με μακριές και κοντές τρίχες) που δημιουργεί υγρές δυνάμεις δυναμικού καθαρισμού, κάνοντας απαλό μασάζ και καθαρίζοντας την επιδερμίδα, 6 φορές καλύτερα από τον παραδοσιακό καθαρισμό με τα χέρια, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσή της.
  • Είναι κατάλληλες ακόμα και για τις πιο ώριμες ή ξηρές επιδερμίδες, αυτές οι κεφαλές γλιστρούν απαλά στην επιδερμίδα και της χαρίζουν ελαστικότητα.

Γνωρίστε τις παρακάτω…

Luxe Brush gia aisthisi kashmere

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΣΜΙΡΕΝΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ
Η Κεφαλή Καθαρισμού για Κασμιρένια Αίσθηση με δυναμική σχεδίαση δύο στρώσεων, δημιουργεί υγρές δυνάμεις για να καθαρίσει την επιδερμίδα 6 φορές καλύτερα από τον απλό καθαρισμό με τα χέρια. Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Luxe Brush gia metaxenia aisthisi

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ & ΧΕΙΛΗ
Η Κεφαλή Καθαρισμού για Μεταξένια Αίσθηση με δυναμική σχεδίαση και μικρότερο μέγεθος καθαρίζει απαλά τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως τα χείλη, η μύτη και η περιοχή γύρω από τα μάτια, ώστε να απομακρύνει το επίμονο μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Luxe Brush gia veloudini aisthisi

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ
Η Κεφαλή Καθαρισμού για Βελούδινη Αίσθηση προσφέρει μοναδική εμπειρία καθαρισμού και ενισχυμένα επίπεδα ενυδάτωσης, καθώς γλιστρά απαλά στο σώμα, σχηματίζοντας πλούσιο αφρό και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και ελαστική και βελούδινη.

 Πως διαλέγετε όμως κεφαλή σύμφωνα με το δέρμα σας; Και για αυτό σας έχουμε απάντηση με τον super πίνακα του Clarisonic που σας εξηγεί τα πάντα…

clarisonic luxe heads pinakas

Διαλέξτε λοιπόν τη νέα, luxe κεφαλή σας για το Clarisonic (η κάθε μια κοστίζει από 30€) και γνωρίστε μια ακόμα ανώτερη εμπειρία περιποίησης από την αγαπημένη μας συσκευή καθαρισμού.

Δείτε ακόμα:

Μας ρωτήσατε: To Clarisonic μου προκάλεσε σπυράκια, τι συμβαίνει;

Διαβάστε πώς το Clarisonic θα γίνει σύμμαχός σας ενάντια στην γήρανση

Ξέρετε πως να καθαρίσετε το Clarisonic σας;

10 λόγοι για να πάρετε το clarisonic μαζί στις διακοπές

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα