Έχετε σταρένιο δέρμα σαν της Kim; Αυτή είναι η ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν για εσάς

Η Kim Kardashian είναι η queen του contouring, δεν χωρά καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όλες οι γυναίκες της διάσημης αυτής οικογένειας κάνουν (σχεδόν) πάντα σωστές επιλογές και στα κραγιόν. Η Kylie Jenner και η ίδια η Kim έχουν μάλιστα κυκλοφορήσει τις δικές τους συλλογές μακιγιάζ, οπότε κάτι μας λέει πως έχουν μάθει πολλά για το makeup.

Η Kim φοράει συνήθως nude αποχρώσεις, αν και για κάποιες πιο special εμφανίσεις επιλέγει και πιο έντονα χρώματα, όπως το κλασικό και αγαπημένο όλων κόκκινο. Εδώ όμως είναι το σημείο που θέλει έξτρα προσοχή, αφού δυστυχώς δεν είναι όλες οι κόκκινες αποχρώσεις κραγιόν κολακευτικές για όλες τις γυναίκες.

H ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν για σταρένιες επιδερμίδες

Σύμφωνα λοιπόν με την Kim, τα σταρένια δέρματα σαν το δικό της, πρέπει να προτιμούν τα κόκκινα κραγιόν που πορτοκαλίζουν ή που έχουν έστω πορτοκαλί υποτόνους στη σύνθεσή τους. christianlouboutin-escatin-8052002_X605_1_1200x1200_1438602497Η ίδια ξεχωρίζει το Sheer Voile Lip Colour του οίκου Christian Louboutin στην απόχρωση Escatin ($90).n520-light-it-up

Επειδή μάλλον θα θέλετε και μία πιο οικονομική επιλογή, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το μολύβι-κραγιόν Color Drama της Maybelline New York στην απόχρωση N°520 Light It Up (€6,10), η οποία μοιάζει πολύ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα