Do’s and Don’ts: Τι πρέπει να φοράτε για να κρύψετε την κυτταρίτιδα;

Όλες έχουμε. Τουλάχιστον οι περισσότερες απο εμάς. Ας μην το αρνιόμαστε. Ακόμα και οι μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη , βλέπε Kim Kardashian, Cindy Crawford και Jessica Alba –που έχουν δοκιμάσει κάθε πιθανή τακτική αντιμετώπισης- έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κυταρίττιδα.  Γιατί λοιπόν να στεναχωριόμαστε; Αν ακολουθούμε μια σωστή διατροφή και γυμναζόμαστε τακτικά και η όψη φλοιού πορτοκαλιού δεν λέει να μας εγκαταλείψει, τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε τα κατάλληλα ρούχα για να καλύψουμε τις ατέλειες- που ας το φωνάξουμε για ακόμα μια φορά- έχουμε όλες μας, από τις πιο αδύνατες μέχρι τις πιο juicy. Ιδού κάποια από τα πιο επιτυχημένα tips για να την καλύψετε:

-Αποφύγετε τα παντελόνια από πολύ λεπτό ύφασμα, ιδιαίτερα τα ανοιχτόχρωμα.

-Μην εγκαταλείψετε τελείως την ιδέα των σορτς απλώς φροντίστε να προμηθευτείτε cut-offs που φτάνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

-Επενδύστε σε fit-and-flare φορέματα που σας δίνουν στυλ ενώ ταυτόχρονα σας κρατούν προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

-Περάστε στα πόδια σας μια ενυδατική κρέμα με χρώμα γιατί το πιο σκούρο δέρμα  δημιουργεί πάντα την εικόνα του πιο ομοιόμορφου.

-Αποφύγετε τα κολάν από υφάσματα που δεν είναι stretch καθώς θα αποκαλύψουν κάθε πιθανή ατέλεια που κρύβεται στο σώμα σας.

Διαβάστε ακόμη: Κυτταρίτιδα who; Πείτε αντίο στον χειρότερο εχθρό μας

Διαβάστε επίσης: Guilty as Charged: Ποια ρούχα και αξεσουάρ ευθύνονται για την κυτταρίτιδα;

Διαβάστε επίσης: Κοίτα τι έφαγες: Αυτές είναι οι τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα

Διαβάστε επίσης: This is goodbye: 6 θεραπείες που θα σας απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα

Διαβάστε επίσης: Ποιες celebrities παραδέχθηκαν με περηφάνια πως έχουν κυτταρίτιδα;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα