Let the sun shine in με τη Lancôme

Το ομορφότερο μαύρισμα ακτινοβολεί ασύγκριτη λάμψη, είναι εκπληκτικά φωτεινό και έχει αξιοζήλευτο χρώμα. Σήμερα, η Lancôme παρουσιάζει ένα νέο όραμα της χρυσαφένιας ομορφιάς και προαναγγέλλει μια νέα εποχή πέρα από την αντηλιακή προστασία που αποκαλύπτει όλο τον αισθησιασμό, την ακτινοβολία και τη λάμψη της απίστευτα μεταξένιας επιδερμίδας. Μια νέα, σειρά εξαιρετικά αισθησιακών προϊόντων αντηλιακής προστασίας, η Soleil Bronzer, ένας συνδυασμός λάμψης και προστασίας, αναδημιουργεί αυτή τη φωτεινότητα. Η επιδερμίδα αποκαλύπτει ένα απόλυτα ομοιογενές και εντυπωσιακά λαμπερό μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Ποιο είναι όμως το star προϊόν;

ΚΡΕΜΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ SOLEIL BRONZER SUN BB CREAM SPF 50

Για πανέμορφη επιδερμίδα, η Lancôme παρουσιάζει την Κρέμα Λείανσης και Προστασίας Soleil Bronzer SPF 50 Sun BB Cream. Αυτό το νέο καλοκαιρινό «must» είναι το πρώτο αντηλιακό προϊόν της Lancôme που συνδυάζει τις ισχυρές προστατευτικές ιδιότητες με τον ομοιόμορφο τόνο που χαρίζει μια κρέμα με χρώμα και την εξαιρετικά απολαυστική υφή ενός πολυτελούς καλλυντικού προϊόντος.

  • Ενισχυμένη προστασία: ο νέος συνδυασμός προστατευτικών φίλτρων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αναχαιτίζουν αποτελεσματικά ακόμα και τις ακτίνες UVA μεγάλου μήκους κύματος, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες του ήλιου και προλαμβάνει το θάμπωμα του μαυρίσματος και την εμφάνιση καφέ κηλίδων.
  • Πανέμορφη επιδερμίδα: οι διορθωτικές χρωστικές της απαλής υφής καλύπτουν τις επιφανειακές ατέλειες. Η επιδερμίδα δείχνει αψεγάδιαστη, ομοιογενής και λάμπει με εκπληκτικά φυσική ομορφιά. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με τρία πολύτιμα έλαια (αργανέλαιο, έλαιο τριανταφυλλιάς Rosa moschata και monoi) που θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν ελαστική και μεταξένια.
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα