Dolce&Gabbana Skincare σημαίνει σαγηνευτική επιδερμίδα

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Dolce&Gabbana Skincare είναι η νέα επαναστατική δημιουργία του οίκου Dolce&Gabbana. Με δύο προηγμένες σειρές προϊόντων, το λανσάρισμά τους είναι ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο για τον οίκο και εγκαινιάζει μια πραγματική επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας. Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare, η οποία αποτελεί το επιτυχές αποτέλεσμα της συνεργασίας της P&G Prestige με τους κορυφαίους, σε παγκόσμιο επίπεδο επιστημονικούς συνεργάτες, βασίζεται σε ένα νέο αποκλειστικό δραστικό συστατικό:  το Gold Flavo-Silk Tricomplex™, το οποίο αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική υγρασία του δέρματος και προσφέρει λάμψη για την απόκτηση μιας σαγηνευτικής επιδερμίδας.

Τι σημαίνει όμως σαγηνευτική επιδερμίδα;

«Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare βασίζεται σε μια βασική αλήθεια: το όμορφο δέρμα, αυτό που σφύζει από ζωή, που έχει τη δύναμη να αιχμαλωτίσει τους άλλους. Η αληθινή ομορφιά πηγάζει από τη χαρά. Είναι φυσική, λαμπερή και πάνω απ όλα, πραγματική», λέει ο Domenico Dolce.

Με περισσότερα από δέκα χρόνια ενδελεχών μελετών, δημοσιεύτηκε έρευνα στην εξελικτική ψυχολογία, από την οποία η P&G Prestige εντόπισε επιστημονικά τα τρία χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν το δέρμα σαγηνευτικό: ο ομοιόμορφος τόνος, η απαλή υφή και το σφριγηλό περίγραμμα.

«Το όραμά μας για την ομορφιά αποτυπώνεται στη γυναίκα Dolce&Gabbana. Η έμπνευση βρίσκεται στην καρδιά όλων όσων δημιουργούμε. Έχουμε αναζητήσει την έμπνευση στη Σικελία που είναι ατέρμονη πηγή δημιουργικότητας και φυσικής ομορφιάς, ιδιαίτερα για την φροντίδα της επιδερμίδας. Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare δημιουργήθηκε εγκαινιάζοντας μια πρωτοποριακή επιστημονική ανακάλυψη, με στόχο να κάνει τη σαγηνευτική επιδερμίδα, πραγματικότητα για κάθε γυναίκα», προσθέτει ο Stefano Gabbana.

dolce skincare aurealux group

Η καρδιά του Dolce&Gabbana Skincare, η σειρά Aurealux, με ένα όνομα το οποίο προέρχεται από τη λατινική ονομασία του χρυσού «aurea» και του φωτός «lux», αποτελείται από πέντε προηγμένα προϊόντα περιποίησης πλούσια σε Gold Flavo-Silk TricomplexTM που φροντίζουν, ενισχύουν και αναδεικνύουν τη λάμψη, την υγιή όψη και τη γεμάτη ζωντάνια εμφάνιση της επιδερμίδας:

  • H κρέμα Aurealux Cream, με τις ρίζες της στην ομορφιά, είναι η κορυφαία της σειράς. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα-τζελ με μια πρωτοποριακή σύνθεση επαναφοράς όγκου, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προορισμένη να χρησιμοποιείται ημέρα και νύχτα.
  • Η μάσκα Aurealux Mask είναι ένα προϊόν ομορφιάς «on-the-run» για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή,  καινοτόμο, υψηλής ελαστικότητας, με tailor-made μη υφαντό ύφασμα, το οποίο εξασφαλίζει άμεση και εντατική ενυδάτωση.
  • Ο ορός Aurealux Serum, είναι ένα υγρό ελιξίριο λάμψης, το οποίο διαθέτει μια σύνθεση που διεισδύει γρήγορα στο δέρμα ώστε να ενυδατώνει και με το πέρασμα του χρόνου να ενισχύει τη λάμψη του.
  • Η λοσιόν Aurealux Essence, είναι μια λοσιόν λάμψης με αποτελεσματική, ευχάριστα ανάλαφρη σύνθεση, η οποία αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος και βοηθά σε βάθος χρόνου δραστικά στην ανάδειξη της λάμψης της επιδερμίδας.
  • Το τζελ ματιών Aurealux Eye Gel, με τεχνολογία επαναφοράς όγκου, αναζωογονεί άμεσα και ανανεώνει τα κουρασμένα μάτια.

Αναζητήστε την στα καταστήματα Attica City Link, Attica Golden Hall και σε επιλεγμένα Hondos Center.

Διαβάστε ακόμα:

Καθαρίστε τα κοσμήματά σας με προϊόντα που έχετε ήδη στο σπίτι σας

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη υπογράφει την πιο funky φθινοπωρινή συλλογή

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα