Δείτε το video που θα σας κάνει να μην ξαναφύγετε από το σπίτι σας χωρίς αντηλιακό

Αν ακόμη βρίσκετε δικαιολογίες για το πόσο κακό μπορεί να κάνει η έκθεσή σας στον ήλιο χωρίς αντηλιακό, ένα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, είναι βέβαιο πως θα σας αλλάξει γνώμη. Ο καλλιτέχνης Thomas Leveritt «επιστράτευσε» ανυποψίαστες γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών και με μία κάμερα υπεριώδους ακτινοβολίας στην οποία στήθηκαν μπροστά, το αποτέλεσμα – όπως θα δείτε και εσείς στο απόσπασμα παρακάτω- ήταν το λιγότερο σοκαριστικό.

Μια κάμερα UV (υπεριώδους ακτινοβολίας) είναι σαν ορός αλήθειας για τη φροντίδα του δέρματος: δείχνει τόσο το μέλλον σας όσο και το παρελθόν σας. Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο χρόνο περνάτε στον ήλιο χωρίς προστασία ή την βλάβη προκαλούν στο δέρμα σας οι τακτικές άμεσου μαυρίσματος σε βάθος χρόνου; Και μπορεί τα σημάδια να μην είναι ακόμη ορατά με γυμνό μάτι, ωστόσο το βίντεο είναι μία καλή προειδοποίηση και απόδειξη για τις βλαβερές συνέπειες που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, όχι από σήμερα … αλλά από χθες!

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο τρίλεπτο απόσπασμα, στα παιδιά που πήραν μέρος στο εγχείρημα του Leveritt, αλλά και στα άτομα που φορούσαν τακτικά αντηλιακό για χρόνια, τα πρόσωπά τους στο φακό ήταν άψογα. Συμπέρασμα; Όλοι γεννιόμαστε με υγιές δέρμα. Ο ήλιος είναι αυτός που καταστρέφει την επιδερμίδα μας.

Και αν δεν πειστήκατε από εμάς, σίγουρα το video που θα δείτε παρακάτω θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Διαβάστε ακόμη: 

6 looks με 3 προϊόντα και ένα πινέλο; Φυσικά και γίνεται!

Το μεγάλο καλοκαιρινό fashion και beauty poll του InStyle

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα