Δείτε το εντυπωσιακό video των ρολογιών IWC με τους πιο διάσημους πρωταγωνιστές
IWC Schaffhausen – A Sparkle to the Wrist – Portofino Midsize Collection

Πρόσφατα σας μιλήσαμε για τα νέα ρολόγια της εταιρείας IWC τα οποία είναι ιδανικά για όλους όσους αγαπούν τα ιδιαίτερα και διαχρονικά αξεσουάρ. Με το λανσάρισμα της νέας συλλογής Portofino Midsize για το 2014 ο Peter Lindbergh δημιούργησε ένα video, πραγματικό έργο τέχνης, το οποίο συνοδεύει την καμπάνια για τη συλλογή και είναι πιστό στην αισθητική του φωτογράφου.

iwc watches

Γυρισμένο σε ασπρόμαυρο φιλμ, στο γραφικό Portofino με πρωταγωνιστές τους Ewan McGregor, Christoph Waltz, Cate Blanchett, Emily Blunt και Zhou Xun, η εταιρεία IWC μας χάρισε ένα video που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχρονική κομψότητα που χαρακτηρίζει τόσο την πόλη-σκηνικό όσο και τα κομμάτια που υπογράφει η εταιρεία. Η φωτογράφιση αλλά και το video θα ταξιδέψουν σε σημαντικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, η έκθεση Watches & Wonders Watch στο Χόνγκ Κόνγκ, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου το Λονδίνο, το Art Basel στο Μαϊάμι και μια αποκλειστική εκδήλωση στο Ντουμπάι.

Διαβάστε ακόμα:

Αμμωνία: Γιατί πρέπει να την αποφεύγουμε στις βαφές και πως ανέτρεψε τα δεδομένα η ΚΟΡΡΕΣ με τη νέα Argan Oil Advanced Colorant

Μας ρωτήσατε: To Clarisonic μου προκάλεσε σπυράκια, τι συμβαίνει;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα