Δείτε τις αδερφές Jenner στην πρώτη τους κοινή καμπάνια

Οι Kendall και Kylie Jenner έχουν όλα όσα θα ήθελαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας τους και όχι μόνο. Αυτό βέβαια είναι και καλό και κακό, αλλά δε θα το αναλύσουμε σ’ αυτό το θέμα, καθώς αυτή τη φορά μία νέα είδηση που αφορά στις δύο αδερφές είναι αυτό που μας απασχολεί.

kendall, kylie jenner

Η Kendall ήδη θεωρείται ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νέα μοντέλα και την έχουμε δει να συμμετέχει τόσο σε πασαρέλες γνωστών Οίκων, όσο και σε καμπάνιες. Την προηγούμενη σεζόν στην καμπάνια της ανδρικής συλλογής του Balmain πρωταγωνιστούσαν οι Kim Kardashian και Kanye West και επειδή το αποτέλεσμα είχε ενθουσιάσει το κοινό, ο Olivier Rousteing σκέφτηκε πως θα μπορούσε να «χρησιμοποιήσει» και άλλα μέλη της οικογένειας στο μέλλον. Έτσι για τον ερχόμενο χειμώνα, οι Kendall και Kylie είναι αυτές που πόζαραν στον φακό του Mario Sorrenti με outfits εμπνευσμένα από τα 1980s.

bella, gigi hadid

Φαίνεται βέβαια πως η εν λόγω καμπάνια είναι καθαρά «οικογενειακή υπόθεση» μιας και μαζί με τις αδερφές Jenner πρωταγωνιστούν και οι Bella και Gigi Hadid σε μια αντίστοιχης αισθητικής εικόνα, αλλά και οι Joan και Erika Smalls οι οποίες είναι εξίσου κούκλες.

joan, erika smalls

Το αποτέλεσμα μας έχει ενθουσιάσει και ανυπομονούμε να δούμε όλες τις εικόνες από την αντίστοιχη καμπάνια.

Διαβάστε ακόμα:

H Ginnifer Goodwin έγινε γιαγιά… περίπου!

Μόνο στο People: Η Kelly από το «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» παντρεύτηκε τον κατά 9 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα