Μόνο στο People: Η Kelly από το «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» παντρεύτηκε τον κατά 9 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Ήταν ένας ξεχωριστός το δίχως άλλο γάμος. Ορισμένες νύφες συνηθίζουν να προετοιμάζονται αμέτρητες ώρες. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη στην περίπτωση της Jennie Garth. Η ηθοποιός, την οποία αγαπήσαμε από τον ρόλο της στην σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», είναι λάτρης των DIY ρούχων και προϊόντων, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Στις 11 Ιουλίου λοιπόν, παντρεύτηκε τον αγαπημένο και κατά 9 χρόνια νεώτερο της, Dave Abrams. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για την 43χρονη ηθοποιό, μετά τον πρώτο με τον ηθοποιό Peter Facinelli, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες τις Luca (18), Lola (12) και Fiona (8).

Στον γάμο παρευρέθηκαν 120 καλεσμένοι και τελέστηκε σε έκταση του Los Olivos, στην California. Το σκηνικό όπως θα δείτε ήταν ιδιαίτερα ρομαντικό και vintage, με την ηθοποιό να επιλέγει ένα ιδιαίτερο floral νυφικό με διαφάνειες του οίκο Claire Pettibone.

Ο Abrams δήλωσε αποκλειστικά στο People για την σύζυγό του: «Ήταν εκθαμβωτική. Όταν την είδα με το φόρεμά της, απλά τα έχασα». Το παρόν στο γάμο αξίζει να αναφέρουμε πως έδωσε και η συμπρωταγωνίστρια και φίλη της, Tori Spelling.

jennie-garth-02-800

Διαβάστε ακόμα:

Επιστροφή στα 90’s: Η Kelly και η Donna από το Beverly Hills ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Baby boom: Ποια πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» έγινε μανούλα για δεύτερη φορά;

Time machine: Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills 90210

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα