Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Γκέντσογλου Junior

Η Αγγελική Ηλιάδη όπως είναι γνωστό γέννησε με καισαρική ένα αγοράκι την Τρίτη, λίγο πριν το μεσημέρι, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Βορείων Προαστίων.

Η ίδια ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που της έχουν δείξει τόσο καιρό, με ένα λιτό και περιεκτικό μήνυμα στα social media, ενώ μίλησε και για την ευτυχισμένη αυτή στιγμή που βιώνει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο Εγώ Weekly: «Είναι συγκλονιστικό! Μακάρι να μπορούσαν όλοι να βιώσουν αυτό το θαύμα! Θέλω να σας ευχαριστήσω με όλη μου την ψυχή για την αγάπη σας και τις ευχές σας. Κρατώ επιτέλους το αγγελούδι μου στην αγκαλιά μου!».

Στο πλευρό της όλες αυτές τις ημέρες έχει την οικογένειά της και φυσικά τον σύντροφό της. Λίγο πριν μάλιστα, ανέβηκε και η πρώτη φωτογραφία του Γκέντσογλου junior, όχι από την τραγουδίστρια, ούτε από τον μπαμπά του, αλλά από τη σύζυγο του τραγουδιστή Πάνου Καλλίδη, Λεάννα Μάρκογλου, η οποία την επισκέφτηκε στο μαιευτήριο και απαθανάτισε τα πατουσάκια του.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

iliadi, gkentzoglou, peoplegreece, prwti fwtografia

 

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Ηλιάδη: Καρέ-καρέ η εγκυμοσύνη της στο Instagram

Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Σταματίου μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ομορφιάς της Αγγελικής Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Γέννησε η Αγγελική Ηλιάδη: Διαβάστε το πρώτο της μήνυμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα