Μαρία Κορινθίου: «Αν η κόρη μου φύγει στο εξωτερικό για σπουδές θα πάω μαζί της»
Μαρία Κορινθίου Κόρη
Credit: mariakorinthiou/Instagram

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της από την τηλεόραση, τον διαλογισμό και την κόρη της, Ισμήνη.

«Ο διαλογισμός είναι προσωπικός για τον καθένα. Ο Γιάννης κάνει διαλογισμό με τον δικό του τρόπο, έρχεται στο κέντρο του όταν πηγαίνει στο Άγιο Όρος, έχει τους πνευματικούς του οπότε κοιτάω κι εγώ να πηγαίνω σε παρόμοια. Πήγα σε ένα retreat στη Σέριφο μίας εβδομάδας, στο οποίο δεν επιτρέπεται να μιλάς, να έχεις επικοινωνία με τίποτα, ούτε να διαβάζεις, είσαι εσύ κι ο εαυτός σου. Ακολουθούσαμε το πρόγραμμα των μοναχών από την Ιαπωνία. Δε μιλάς καθόλου. Πας για σένα», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Σχετικά με την απουσία της από την τηλεόραση, η ηθοποιός τόνισε: «Αγαπώ την τηλεόραση αλλά δεν μου λείπει επειδή ήταν επιλογή μου. Γύρισα και είπα στον εαυτό μου “δεν θέλω να κάνεις τίποτα τηλεοπτικά”. Μου έγιναν και προτάσεις θεατρικές. δεν ήθελα. Ήθελα να αφοσιωθώ στον εαυτό μου, στην ψυχή μου, να κάνω πράγματα για τη Μαρία και το Μαράκι, χωρίς να μου αποσπούν την προσοχή άλλα ερεθίσματα»,

Για τη σχέση της με την κόρη της, η Μαρία Κορινθίου επισήμανε: «Είναι ένα καλό παιδί και καμαρώνω, γιατί έχω προσέξει πολύ τη διαπαιδαγώγησή της, να είναι με ήθος, με αρχές, να αγαπάει τους ανθρώπους. Τσακωνόμαστε στην εφηβεία, σε αυτή τη φάση καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις λίγο πίσω για να τους δίνεις τον αέρα, τον χώρο να αισθάνονται ότι παίρνουν πρωτοβουλίες, ενώ ταυτόχρονα είσαι πίσω κρυφά».

Όταν η Ελένη Τσολάκη την ρώτησε αν τη φοβίζει το ενδεχόμενο να πάει στο εξωτερικό για να σπουδάσει, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: “Θα πάω και εγώ μαζί της. Εννοώ δεν θα μείνω μαζί της, γιατί θα με “φάει”. Εννοώ θα πάω και εγώ εκεί. Θα είμαι κοντά στο παιδί μου, αλλά διακριτικά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα