V Society: Η πιο εκλεπτυσμένη συλλογή του καλοκαιριού ανήκει σε Ελληνική φίρμα

Η εταιρεία V Society για ακόμα μια φορά μας συστήνει μια συλλογή που λατρέψαμε, καθώς απευθύνεται σε όλες εμάς που είμαστε εκλεκτικές και δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Κομψά ρούχα, σε απλές γραμμές χωρίς ίχνος επιτήδευσης, με απόλυτα θηλυκή διάθεση, απαρτίζουν την τρίτη κατά σειρά συλλογή της εταιρείας, που έχει τίτλο Aura και είναι μια ωδή στο καλοκαίρι.

Αιθέρια φορέματα, παντελόνια και άλλα κομμάτια, από υλικά όπως μετάξι και σατέν, που θυμίζουν τα τοπία των Καννών και του Πορτοφίνο, προσφέρουν πολλαπλές επιλογές για mix and match σύνολα και όχι μόνο. Χρυσό, μπλε, λευκό, μαύρο και μπορντό, είναι μερικά από τα χρώματα που θα δει κανείς στην Aura τα οποία βάφουν τα stylish ψηλόμεσα παντελόνια, τα κιμονό, τα cropped tops αλλά και τα κλασικά, chic σακάκια της συλλογής.

Η V Society αντλεί την έμπνευσή της από τη δραστήρια γυναίκα που ζει στην πόλη, διαθέτει υψηλή αισθητική και αγαπάει την απλότητα μέσα από την οποία πηγάζει η πραγματική ομορφιά, ενώ παράλληλα επιλέγει κομμάτια που δεν υπονομεύουν αλλά υπογραμμίζουν το προσωπικό της στιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.vsociety.gr

Διαβάστε ακόμα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα