Cara Delevingne: Γιατί δεν θέλει η κόρη της να ακολουθήσει τα χνάρια της στο modeling;

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Cara Delevingne αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επάγγελμά της. Το 21χρονο supermodel δήλωσε χαρακτηριστικά για το modeling: «Το αγαπώ αυτό το επάγγελμα. Δεν θέλω να πω κάτι κακό για αυτό, απλά νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κάνει πιο σπουδαία πράγματα στη ζωή του. Εγώ, ήμουν απίστευτα τυχερή που κατάφερα, όσα κατάφερα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που περνάνε κυριολεκτικά από τον βούρκο και θεωρώ πως αν κάποιος έχει μυαλό, που όλοι έχουν, θα πρέπει να κάνει κάτι άλλο».

Και μπορεί το ανατρεπτικό μοντέλο με τα χαρακτηριστικά έντονα φρύδια να μην έχει στα άμεσα σχέδιά της την απόκτηση ενός παιδιού, ωστόσο στην ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα άφηνε η κόρη της να ακολουθήσει τα χνάρια της, δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Νομίζω πως όχι, αν ήταν αποκλειστικά μόνο αυτό που θα φιλοδοξούσε να κάνει. Ξέρω πολλά κορίτσια που λένε, “θέλω ντε και καλά να γίνω μοντέλο” και αμέσως σκέφτομαι πως  υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνεις».

Έτσι, με την Cara προστίθεται ακόμη ένα μέλος στο club των επιτυχημένων μοντέλων που δεν θέλουν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την καριέρα τους. Οπωσδήποτε, δεν είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα και αυτές το γνωρίζουν καλύτερα από όλους.

Διαβάστε ακόμη: 

H Cara Delevingne έγινε σχεδιάστρια;

Πόσο μηνών έγκυος είναι τελικά η Cara Delevingne;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα