Δείτε τι φόρεσαν η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Στικούδη στο Athens Pride

Με το σύνθημα «Οικογενειακή Υπόθεση» γιόρτασε το Athens Pride, φέτος τα 10 του χρόνια. Για τον εορτασμό αυτής της επετείου, που εστίασε στην δυνατότητα δημιουργίαs μιας νομικά αναγνωρισμένης οικογένειαs, έδωσαν το παρών χιλιάδες gay και straight πολίτες αυτής της χώρας, παρά τη ζέστη. Πολλά events διεξήχθησαν εκείνη την ημέρα στην πλατεία Κλαυθμώνος, ανάμεσα τους και συναυλίες στις οποίες τραγούδησαν μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Στικούδη.

katerina stikoudi, athens gay pride

Οι δύο τραγουδίστριες εμφανίστηκαν με απόλυτο καλοκαιρινό και συναυλιακό look, η Στικούδη με ολόσωμο body με cut-outs κεντημένο στο χέρι του Έλληνα σχεδιαστή Apostolos Mitropoulos –σε μια εμφάνιση που θύμιζε την Jennifer Lopez στις τελευταίες συναυλίες της- το οποίο συνδύασε με παπούτσια από προσωπική συλλογή και γυαλιά ηλίου Rayban και η Φουρέιρα με μεταλλιζέ ψηλόμεσο κολάν American Apparel και μαύρο top μπούστο Animal Minimale παραπέποντας σε looks της ταινίας Grease. 

Εμάς μας άρεσαν πολύ και οι δύο και για το στιλ τους αλλά και για την έμπρακτη υποστήριξή τους σε αυτό τον σκοπό. Εσάς σας άρεσαν;

Διαβάστε αποκλειστικά τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στο PSR και δείτε το εντυπωσιακό νέο της video

Τα βλέπουμε διπλά: Τι κοινό έχει η Κατερίνα Στικούδη με τη Jennifer Lopez;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα