Διαβάστε αποκλειστικά τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στο PSR και δείτε το εντυπωσιακό νέο της video
Ελένη Φουρέιρα – PSR

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η pop star της καρδιάς μας γιατί με κάθε νέο της τραγούδι καταφέρνει να μας εθίζει όλο και περισσότερο στην απολαυστική μουσική της. Εκτός όμως από τραγουδίστρια, είναι και ένα fashion icon που με κάθε εμφάνιση της κάνει ένα νέο statement. Στο νέο της video για το international τραγούδι PSR (Party Sleep Repeat) εντυπωσιάζει με τα δύο διαφορετικά looks της που επιμελήθηκε η αγαπημένη μας celebrity στιλίστρια Ίριδα Λεονταρίτη.

Στην πρώτη σκηνή φοράει ένα custom made GMG fashion maxi φόρεμα, τις So Kate γόβες του Christian Louboutin και καπέλο Philip Treacy που έστειλε ο οίκος από το Λονδίνο μόνο για την Ελένη Φουρέιρα.

Στη δεύτερη εμφάνιση που κάνει μία έντονη χορογραφία στην έρημο και είναι ντυμένη στα χρυσά φορά nude latex στηθόδεσμο και ψηλόμεσο slip με κρύσταλλα του σχεδιαστή Βρεττού Βρετττάκου, ενώ οι γόβες της είναι Miu Miu.

Το makeup της τραγουδίστριας επιμελήθηκε για ακόμα μια φορά ο συνεργάτης Παντελής Τουτουντζής και τα μαλλιά της  hair stylist Αλέξανδρος Στυλιανός, ενώ το videoclip υπερπαραγωγή είναι σε concept και σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και γυρίστηκε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το PSR είναι το πρώτο single της Ελένης για την ευρωπαϊκή αγορά που κυκλοφορεί από την Panik Records, την εταιρία που έχει κυκλοφορήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών και το έχουν γράψει διεθνείς συντελεστές που έχουν συνεργαστεί με την Pink, την Christina Aguilera, τον David Guetta και πολλούς άλλους. Party, sleep, repeat μόνο. Δείτε το video και απολαύστε τις fashion forward εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η Ελένη Φουρέιρα ή η Jennifer Lopez;

H Ελένη Φουρέιρα με Mi-Ro

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η Ελένη Φουρέιρα ή η Ελευθερία Ελευθερίου;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα