Paul Walker: Δείτε πότε κυκλοφορεί η νέα ταινία του αδικοχαμένου ηθοποιού

«Brick Mansions» είναι η ταινία που ο αδικοχαμένος ηθοποιός Paul Walker είχε ολοκληρώσει πριν από τον τραγικό θάνατό του τον περασμένο Νοέμβριο και σύντομα θα παρουσιαστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Εκπρόσωπος της «Relativity Media» επιβεβαίωσε στον ξένο Τύπο ότι η νέα διασκευή της Γαλλικής ταινίας δράσης «District B13» θα προβληθεί στις 25 Απριλίου. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής μαζί με την «EuropaCorp» θα κάνουν μια δωρεά που συμπεριλαμβάνει το κόστος της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας, για την ιδρυθείσα φιλανθρωπική οργάνωση του Walker, «Reach Out Worldwide»

Με τη σκηνοθετική επιμέλεια να ανήκει στην Camille Delamarre -που κάνει και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο- η ταινία «Brick Mansions» συμπεριλαμβάνει σταρ όπως τους RZA και Catalina Denis. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι ο Walker υποδύεται έναν μυστικό αστυνομικό πράκτορα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Universal Pictures επιβεβαίωσε πως ο Walker πρόλαβε να συμμετάσχει στο 60% των σκηνών του «Fast & Furious 7» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

59% των παιδιών κάνουν χρήση των social media πριν τα 10 τους χρόνια

H Van Cleef & Arpels φέρνει το ηλιακό σύστημα στο χέρι μας

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα