Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές της Ευαγγελίας Αραβανή στις Μαλδίβες

Μετά από έναν πολύ κουραστικό χειμώνα, όπου ανέλαβε την παρουσίαση του παιχνιδιού My Style Rocks αλλά και του Dancing with the Stars -που προβάλλεται ακόμα από τον Αντ1- η Ευαγγελία Αραβανή είχε ανάγκη απο ξεκούραση. Πόσο μάλλον τώρα που έχει και μια νέα σχέση. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Νίκος Οικονομόπουλος, έφυγαν για τις Μαλδίβες την Κυριακή 1η Απριλίου με το φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η παρουσιάστρια και ο λαϊκός τραγουδιστής, που ζουν πλέουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με πρώτο προορισμό την Ντόχα και στη συνέχεια τις Μαλδίβες για τις διακοπές του Πάσχα.

Κατά την άφιξή τους στο τροπικό νησί του Ινδικού Ωκεανού η Ευαγγελία ανήρτησε στο Instagram μια selfie από το δωμάτιο που μένουν ενώ αργότερα μοιράστηκε με τους followers δυο ακόμα  πανέμορφες φωτογραφίες της με μαγιό από μια παραλία με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η πιο ευτυχισμένη γυναίκα, που χαίρεται σαν μικρό παιδί».

Οι διακοπές της Ευαγγελίας Αραβανή στις Μαλδίβες μέσα από φωτογραφίες

Να σας θυμίσουμε εδώ ότι η Ευαγγελία Αραβανή έχει επισκεφτεί και στο πρόσφατο παρελθόν τις Μαλδίβες πριν απο έναν χρόνο περίπου, χωρίς όμως να ξέρουμε την τότε παρέα της. Δείτε την παλαιότερες ανάρτησεις της από το τροπικό νησί.  

  ? ? #maldives #sunset #amazingcolours #paradise   A post shared by Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) on

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα