Η Ελένη Μενεγάκη δεν βρίσκεται στην Άνδρο για τις διακοπές του Πάσχα 

Σπάνια η Ελένη Μενεγάκη δεν πηγαίνει πια στην Άνδρο. Κι όταν το κάνει φροντίζει να μην ενημερώσει κανέναν. Η όμορφη παρουσιάστρια προτίμησε για τις φετινές διακοπές του Πάσχα να πάει με τους αγαπημένους της όχι σε ένα αλλά σε δύο διαφορετικά νησιά.  Τις πρώτες ημέρες των πασχαλινών της διακοπών η Ελένη μαζί με τον Ματέο και τα παιδιά τις πέρασε στη Λευκάδα, απ΄όπου μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram ενώ για το δεύτερο μέρος των διακοπών της προτίμησε την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα goodnet, που δημοσίευσε και φωτογραφία, η Ελένη διαμένει σε γνωστό ξενοδοχείο στον Αδελιανό Κάμπο και κάνει μικρές διακριτικές βόλτες στην πόλη. Μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων Βιολογική Κρήτης, απ’ όπου ψώνισε και αντάλλαξε απόψεις για τα προϊόντα με τις κόρες του ιδιοκτήτη, Ειρήνη και Νικολέτα Καμαρίτη και μάλιστα έβγαλε και φωτογραφία με μία απο αυτές.

Βέβαια, Ελένη είναι αυτή. Μπορεί τις επόμενες ημέρες να μας “χαιρετήσει” από κάποιο άλλο νησί της Ελλάδας και γιατί όχι και από την αγαπημένη της Άνδρο. Δείτε προς το παρόν όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από τις διακοπές της.