Δείτε με ποιο τρόπο η Swarovski στέλνει ισχυρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών

Είναι πολύ όμορφο και ενδιαφέρον να βλέπει κανείς μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία της μόδας, να στηρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα και γενικότερα να έχουν πανανθρώπινο και ευαισθητοποιημένο πρόσωπο. Ένα από αυτά που αγαπάμε και έχουν ξεχωρίσει για τη δράση τους και τη στήριξή τους σε κακοποιημένες γυναίκες, είναι το γνωστό brand Swarovski, το οποίο έχει ξεχωρίσει στον κόσμο του κοσμήματος, μιας και καταπιάνεται κυρίως με κρύσταλλα υψηλής ποιότητας.

Με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Swarovski Hellas καθιερώνει τον Μάρτιο σαν μήνα αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Για μια ακόμη φορά στέκεται αρωγός στο έργο της W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 2 ως τις 18 Μαρτίου με κάθε αγορά προϊόντων από τη σειρά Cupidon, μέρος των εισπράξεων προσφέρεται για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού W.I.N Hellas. Μαζί με κάθε αγορά Cupidon, θα προσφέρεται δωρεάν το DVD της περσινής φιλανθρωπικής παράστασης «Η Edith, ο Elvis και ότι αγαπώ… το μπλε ταξίδι» με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης της W.I.N. Ελλάς. Η κορύφωση της ενέργειας αυτής θα πραγματοποιηθεί με ένα φιλανθρωπικό δείπνο στις 18 Μαρτίου, στο οποίο θα παρευρεθούν προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση κάθε μορφής βίας προς τη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η αγαπημένη φούστα των fashionistas

Best Products Battle: Συγκρίναμε 10 βασικά προϊόντα περιποίησης

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα