Δημιουργήστε το τέλειο εορταστικό σύνολο ξοδεύοντας λιγότερα από 100 ευρώ

Οι γιορτές είναι μια περίοδος που τα πιο επίσημα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας δεν είναι ποτέ αρκετά και συνεχώς θεωρούμε ότι δεν έχουμε κάτι κατάλληλο για το ρεβεγιόν αλλά και για όλα αυτά τα events στα οποία θέλουμε να δώσουμε το παρών. Επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να αγοράσετε όλο και περισσότερα, αλλά επιπλέον ξέρουμε ότι οι ανάγκες γενικότερα αυξάνονται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των γιορτών, σας προτείνουμε ένα σύνολο που δε θα τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

Το λευκό είναι τάση και φέτος και όπως είδαμε και από τις αμέτρητες celebrities που το επέλεξαν για το κόκκινο χαλί, είναι ιδανικό για τις πιο βραδινές σας εμφανίσεις, καθώς είναι κλασικό, chic και μπορεί να συνδυαστεί με όλα σας σχεδόν τα αξεσουάρ. Οι ολόσωμες φόρμες με τη σειρά τους είναι ιδανική και σαφώς πιο οικονομική επιλογή, καθώς με ένα κομμάτι δημιουργείτε ένα ολόκληρο σύνολο και δε χρειάζεται να ψάχνετε παρά τα αξεσουάρ που θα το συνοδεύσουν. Ήδη είναι πολλές οι celebrities που την έχουν φορέσει για τις red carpet εμφανίσεις τους. Προτείνουμε επιπλέον για φέτος, να φορέσετε ένα ζευγάρι λεπτεπίλεπτα πέδιλα, χωρίς καλσόν, τα οποία θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται ακόμα πιο καλοσχηματισμένα όποιο σύνολο και αν επιλέξετε.

Και επειδή όπως έχουμε πει πολλές φορές δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να είστε καλοντυμένη, σας δείχνουμε πως θα εφαρμόσετε όλα τα παραπάνω και θα φτιάξετε ένα αψεγάδιαστο σύνολο για τις γιορτές το οποίο έχει πολύ χαμηλό κόστος.

Ολόσωμη φόρμα H&M €19.99, μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας.

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Zara €19.99, μπορείτε να τα βρείτε στο www.zara.com και στα καταστήματα της εταιρείας.

Wristlet clutch Aldo €28.57, μπορείτε να το βρείτε στο www.asos.com

Σκουλαρίκια Accessorize €19.90, μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Η BSB και η Μαίρη Συνατσάκη, σας προτείνουν πέντε super stylish σύνολα

It’s official: Η Amal Alamuddin τα κατάφερε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα