It’s official: Η Amal Alamuddin τα κατάφερε

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Amal Alamuddin μετά τον γάμο της με τον πιο περιζήτητο εργένη του πλανήτη, George Clooney. Η επιτυχημένη δικηγόρος όμως που κατάγεται από τον Λίβανο είχε ήδη μια πολύ αξιόλογη πορεία πολύ πριν βρεθεί στον δρόμο της ο γοητευτικός ηθοποιός.

Εκτός από τις ικανότητες που έχει στα επαγγελματικά, μας έπεισε και για το γούστο της, μιας και όλες της οι εμφανίσεις είναι απόλυτα chic και κερδίζουν μόνο θετικά σχόλια. Ξέρει να επιλέγει τα κατάλληλα outfits για κάθε περίσταση, αποδεικνύοντας σε όλους εμάς ότι είναι ένα ανερχόμενο fashion icon τη στιλιστική πορεία του οποίου αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Η απόδειξη όμως ότι τα κατάφερε πραγματικά, δεν έρχεται από τα παραπάνω, αλλά από ένα γεγονός που μάθαμε μόλις πρόσφατα. Μετά τις Grace Kelly, Jane Birkin, Sophia Loren, Alexa Chung και Jessica Stam, τώρα και η κυρία Clooney έχει μία τσάντα με το όνομά της. Πιο συγκεκριμένα ο Οίκος Ballin σχεδίασε μια δερμάτινη τσάντα, σε μπεζ χρώμα και απόλυτα κλασική γραμμή και το όνομα αυτής Amal. Μάλιστα η γνωστή δικηγόρος έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές μέχρι τώρα να την κρατάει, συνδυάζοντάς την με διάφορα σύνολα.

Η τσάντα είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση, κοστίζει 970 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

Διαβάστε ακόμα:

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

UGG® Australia: Πως θα διαπιστώσετε αν οι αγαπημένες σας μπότες είναι αυθεντικές

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα