Diet tips: Πώς να χάσετε κιλά με έξυπνο τρόπο

Λίγο πριν από την έναρξη της Σαρακοστής και ίσως είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσετε τη δίαιτά σας. Το να χάσετε κιλά όμως δεν θα πρέπει να γίνει βασανιστήριο αλλά μία διαδικασία ευχάριστη που θα βγάλετε με όρεξη εις πέρας. Υιοθετήστε κάποια από τα βήματα που θα διαβάσετε παρακάτω και το βάρος σας θα μειωθεί σημαντικά.

Αποφύγετε όσο μπορείτε την τηλεόραση διότι τότε καταναλώνονται στατιστικά τα περισσότερα παχυντικά σνακ.

Γυμναστείτε τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε με καθημερινό πρόγραμμα διότι θα τα παρατήσετε εντελώς.

Όταν νιώθετε πως θέλετε να υποπέσετε σε διατροφική παρασπονδία ξεγελάστε το μυαλό σας και πάρτε έναν φίλο σας τηλέφωνο ρωτώντας τον τι κάνει.

Φάτε ένα καλό πρωινό που να περιλαμβάνει ασπράδια αυγών, μπέικον, τοστ ολικής αλέσεως και φρούτα.

Καταναλώστε φρούτα δύο φορές ημερησίως και μη φοβάστε για την καταμέτρηση υδατανθράκων. Μιλάμε για το καλό είδος υδατανθράκων που περιέχουν πολλές υγιεινές φυτικές ίνες.

Αποχαιρετήστε τα αγαπημένα σας cocktail που περιέχουν πολλές θερμίδες και πείτε ναι σε ένα ποτηράκι κρασί.

Πηγαίνετε για ύπνο 30 λεπτά νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως και ξυπνήστε μισή ώρα αργότερα από το συνηθισμένο καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες διατροφικές επιλογές σύμφωνα με μελέτες.

Οραματιστείτε τον εαυτό σας αδύνατο. Για την επίτευξη όλων των στόχων το νούμερο ένα συστατικό της επιτυχίας είναι το όραμα. Αν το φανταστείτε και το «ζήσετε» δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει.

Διαβάστε ακόμη: 

Style the bump! Πώς θα παραμείνετε stylish ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα