Διαζύγιο βόμβα: Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για 10 χρόνια (μάλιστα γιόρτασε την 10η επέτειό του τη Δευτέρα) ανακοίνωσε τον χωρισμό του με ένα κοινό ανακοινωθέν στο αμερικάνικο People.

«Μετά από πολλή σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Προχωράμε με αγάπη και ειλικρινή φιλία ο ένας για τον άλλο και τη δέσμευση ότι θα είμαστε μαζί ως γονείς για τα παιδιά μας, την ιδιωτικότητα των οποίων σας ζητάμε να σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτό θα είναι και το μόνο μας σχόλιο γι αυτό το τόσο ιδιωτικό, οικογενειακό θέμα. Σας ευχαριστούμε που καταλαβαίνετε».

Η 42χρονη Garner και ο 43χρονος Affleck -που έχουν τρία παιδιά την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον τρίχρονο Samuel- γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Pearl Harbor. Τελευταία πολλά δημοσιεύματα είχαν μιλήσει για κρίση στη σχέση τους, τα οποία είχαν δημοσιεύσει με πολλές κοινές τους εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Θέλετε να γίνετε το επόμενο μοντέλο της Intimissimi; Ίσως και να μπορείτε

Έξαλλη η Δήμητρα Ματσούκα με φήμες και δημοσιεύματα: Αυτή είναι η πραγματική της σχέση με τον Φάνη Κιρκινέζο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα