Έξαλλη η Δήμητρα Ματσούκα με φήμες και δημοσιεύματα: Αυτή είναι η πραγματική της σχέση με τον Φάνη Κιρκινέζο

Το τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει σε τρυφερά ενσταντανέ. Η Δήμητρα Ματσούκα είχε πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις με τον θεατρικό επιχειρηματία Φάνη Κιρκινέζο. Το γεγονός αυτό, όπως αναμενόταν δημιούργησε πυροδότησε τις φήμες περί σχέσης, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Ωστόσο η ίδια μίλησε για τις συγκεκριμένες φήμες, καθιστώντας σαφές τι ισχύει και τι όχι.

Με έντονο τρόπο και κουρασμένη από όσα της «χρεώνουν» κατά καιρούς δήλωσε: «Είναι ανόητο, είμαστε φίλοι χρόνια, είναι ντροπή. Βρεθήκαμε τυχαία έπειτα από πολύ καιρό. Είναι αστείο τώρα αυτό. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι». Μίλησε δε και για τις στιγμές, που τους είχε απαθανατίσει ο φακός σε νυχτερινό κέντρο. «Είναι σαν να πρέπει να σχολιάσω ένα ανέκδοτο. Είμαστε δυο φίλοι που στο συγκεκριμένο μέρος συναντηθήκαμε εντελώς τυχαία», ανέφερε στην Νίκη Κώτσου και την Reallife.

Matsouka Kirkinezos

Αυτό το διάστημα μάλιστα, η Δήμητρα Ματσούκα δηλώνει μόνη και πλήρως αφοσιωμένη στα επαγγελματικά της. Εκτός της εκπομπής της στο Action 24, ανέφερε πως την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει σε παράσταση, που θα σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

fanis kirkinezos

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: Δείτε την σε μια σπάνια βραδινή έξοδο

Δήμητρα Ματσούκα: Ποιος κούκλος διάσημος άντρας δεν της αρέσει καθόλου;

Δήμητρα Ματσούκα: Τι την έκανε να νιώθει ενοχές και πως χάνει τον αυτοσεβασμό της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα