Περιποίηση

Δεν θα πιστεύετε τι κάνουν οι περισσότερες νύφες πριν το γάμο για να είναι όμορφες

Μήπως είστε και εσείς μία από αυτές;

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

bride, nufi, homepage image, gamos, wedding

Μία μόνο ματιά στο instagram θα σας πείσει: η σεζόν των γάμων ξεκίνησε και ο αριθμός τους αναμένεται να ανέβει δραματικά τις επόμενες εβδομάδες. Οι soon-to-be νυφούλες εκεί έξω ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη μέρα, ψάχνοντας το τέλειο νυφικό, την πιο όμορφη τοποθεσία και το ιδανικό μακιγιάζ και χτένισμα. Οκ, ως εδώ καλά, αλλά όπως φανερώνει μία έρευνα της RealSelf (online forum που έχει να κάνει με αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες) δεν σταματούν εκεί.

Τα ποσοστό των γυναικών που κλείνουν ραντεβού για botox λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ανέρχεται στο 14,8%. «Το botox είναι έτσι κι αλλιώς δημοφιλές, αλλά ακόμη πιο δημοφιλές για τις νύφες και τις μητέρες τους περίπου έναν μήνα πριν το γάμο», αποκάλυψε ο πλαστικός χειρουργός Anthony Youn, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η αμέσως επόμενη πιο δημοφιλής θεραπεία που επιλέγουν είναι η κρυολιπόλυση, η οποία αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος.

Δεν ξέρουμε πώς σας ακούγονται όλα αυτά, εμείς πάντως δεν θα ρισκάραμε να κάνουμε botox λίγο πριν το γάμο ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό event. Φαντάζεστε να μην μπορείτε να χαμογελάσετε στις φωτογραφίες; Not a good look.

Διαβάστε επίσης:

Brows 101: Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεστε αν θέλετε τέλεια φρύδια

Τι λέει το σχήμα του κραγιόν σας για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας;

Πέντε λόγοι που δεν μακραίνουν τα μαλλιά σας (και πώς θα το αλλάξετε)

Under €10: Πέντε οικονομικά best seller καλλυντικά που ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσετε

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή