Δεν κάνετε απολέπιση λόγω ευαίσθητου δέρματος; Βρήκαμε το προϊόν για εσάς

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην ρουτίνα περιποίησής σας είναι η απολέπιση. Αν και ο καθημερινός καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία είναι τα απολύτως απαραίτητα βήματα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται κάθε (μα κάθε) μέρα, η απολέπιση είναι το επόμενο, αφού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή σε βάθος, λαμπερή και απαλή.

Δυστυχώς, όσοι έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα αποφεύγουν να κάνουν απολέπιση, αφού ομολογουμένως πολλά προϊόντα είναι αρκετά «σκληρά» για αυτούς, με αποτέλεσμα να ερεθίζουν το δέρμα τους. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, βρήκαμε το προϊόν που χρειάζεστε.

Ο λόγος για την πούδρα απολέπισης Pureté sublime της Galénic. Ναι, καλά διαβάσατε, πρόκειται για πούδρα, η οποία αναμειγνύεται με νερό και κάνει απολέπιση. Πιο συγκεκριμένα περιέχει πούδρα πεύκου για απολέπιση και λείανση, πούδρα λευκής αργίλου για αποτοξίνωση και απομάκρυνση των ρύπων και πούδρα βασάλτη για ματ όψη. Μέσα σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα μεταμορφώνει την επιδερμίδα, με απόλυτο σεβασμό ακόμα και στο πιο εύθραυστο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, λαμπερό και με ομοιόμορφη υφή. Χρησιμοποιείστε την μία έως τρεις φορές την εβδομάδα και ετοιμαστείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα!

Πώς χρησιμοποιείται;

1) Υγράνετε ελαφρώς τα χέρια, πριν ρίξετε στις παλάμες 3 με 4 δόσεις από τη πουδριέρα.

2) Μοιράστε τη πούδρα μέσα στις παλάμες.

3) Κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, από μέσα προς τα έξω. Για δέρμα πραγματικά αψεγάδιαστο, επιμείνετε στη μύτη, στο πηγούνι, στο μέτωπο και τη περιοχή γύρω από τη μύτη.

4) Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Βρείτε ένα σημείο πώλησης στην Ελλάδα εδώ.

Αν παρόλα αυτά έχετε κανονικό δέρμα  που αντέχει τα «δυνατά» scrub με ζάχαρη, δείτε εδώ τα προϊόντα που ξεχωρίζουμε εμείς.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα