Δεν ήταν πάντα τόσο αδύνατη η Jennifer Lawrence: Επτά απλά πράγματα που έκανε και έχει αυτό το σώμα τώρα

Η Jennifer Lawrence είναι μία star όχι σαν όλες τις άλλες. Εκτός από το ό,τι είναι πραγματικά όμορφη, είναι ταλαντούχα, ακομπλεξάριστη και τσαλακώνεται είτε κάνοντας γκριμάτσες στον φακό είτε κάνοντας δηλώσεις τύπου, «τρώω ότι θέλω και δεν με ενδιαφέρει  η δίαιτα». Ναι, καλά διαβάσατε! Η JLaw έχει δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει η δίαιτα και αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Η άλλη αλήθεια είναι ότι η 26χρονη ηθοποιός έχει τα fitness μυστικά της και τα «θυμάται» είτε για τις ανάγκες ενός ρόλου ή για εκείνες τις περιόδους που έχει πάρει κιλά και θέλει να επαναφέρει το κορμί της στην αρχική του κατάσταση.

Όλοι λοιπόν θέλουν να μάθουν τι κάνει η Jennifer και έχει αυτό το σώμα. Ποιος καταλληλότερος λοιπόν να μοιραστεί τα μυστικά της, από τον γυμναστή της Dalton Wong, ο οποίος μέσω του βιβλίου του «The Feelgood Plan: Happier, Healthier and Slimmer in 15 minutes a day»  αποκαλύπτει όλα όσα κάνει ο ηθοποιός. Η J- Law, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Dalton το 2010, όταν εκείνος ανέλαβε να την γυμνάσει για το «X-Men: First Class». «Ο Dalton είναι διαφορετικός από τους άλλους γυμναστές, γιατί καταλαβαίνει τι χρειάζεται το σώμα μου – πώς να το γυμνάσω, πότε να χαλαρώσω, πώς να απολαμβάνω το φαγητό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω κάνοντας σκληρή δίαιτα. Ο Dalton μου δίδαξε πώς να τρώω αλλά και πώς να υιοθετήσω έναν υγιεινό τρόπο ζωής», γράφει, μεταξύ άλλων, στον πρόλογο του βιβλίου η μαθήτρια Lawrence για τον δάσκαλό της. Διαβάστε παρακάτω 7 χρυσούς κανόνες στη διατροφή της ηθοποιού, όπως τους αποκάλυψε ο Dalton:

1.Φροντίζει να παραμένει ενυδατωμένη. Ακολουθεί την θεωρία πως όχι μόνο το νερό, αλλά ακόμη πιο πολύ το θαλασσινό νερό μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. Προσθέτει στο ποτήρι του νερού της λοιπόν λίγο θαλασσινό νερό, ενώ και το νερό με λεμόνι ή το νερό με καρύδα δεν λείπει από το μενού της. Χάνει λοιπόν 200 θερμίδες ημερησίως μένοντας ενυδατωμένη.

2. Ρυθμίζει έξυπνα τις μερίδες της. Τρώει κανονικά όλα τα γεύματα της ημέρας απλώς φροντίζει οι μερίδες της να είναι παραπάνω από το κανονικό ώστε να “χορταίνει” και οπτικά.

3.Φροντίζει να κοιμάται αρκετά. Ένας καλός ύπνος είναι πάντα απαραίτητος και για μία ισορροπημένη διατροφή.

4.Έμαθε να διασκεδάσει κατά την άσκηση. Διαλέγει δραστηριότητες, είτε ατομικές είτε ομαδικές, που την κάνουν να αισθάνεται καλά και δεν την κουράζουν και μόνο στη σκέψη.

5. Τρώει λίγη ποσότητα μαύρης σοκολάτας. Θεωρεί ότι η πλήρης αποχή από αυτό το γλύκισμα μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

6. Κατάλαβε πως μπορεί να πιει αλκοόλ αρκεί να κάνει σωστή επιλογή ποτών.

7. Αποφάσισε με διαλογισμό, yoga και σωστές αναπνοές να βγάλει το στρες από τη ζωή της.

Διαβάστε ακόμη:

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα