Δεν έχετε μυρίσει πιο ωραία αρώματα από αυτά της Bobbi Brown

Η Bobbi Brown εκτός από τέλεια προϊόντα μακιγιάζ, έχει εδώ και καιρό δημιουργήσει και μια σειρά αρωμάτων. Μια σειρά από 4 αρώματα, το κάθε ένα από τα οποία είναι απλά ασύλληπτο και όλα μαζί δημιουργούν την τέλεια καλοκαιρινή μέρα…

Το Beach είναι κλασικό αγαπημένο ανάμεσα στις beauty editors που αγαπούν οτιδήποτε μυρίζει καρύδες και αντηλιακό.

AROMA BEACH BOBBI BROWN

Είναι ένα άρωμα– εμπνευσμένο από το αγαπημένο της μέρος– που αιχμαλωτίζει την ατμόσφαιρα και την ουσία του καλοκαιριού. Τι βρίσκεται μέσα του; Θαλασσινό Spray με την ζεστασιά του γιασεμιού της άμμου; δίανθος (ένα μικρό άγριο λουλούδι σαν γαρύφαλλο που βρίσκεται στην Brittany Coast της Γαλλίας); Πέταλα και ξύλο. Μια μικρή δόση θα σας ταξιδέψει πίσω στα σχολικά σας χρόνια όταν το καλοκαίρι φαινόταν ατελείωτο και όλα περιστρέφονταν γύρω από την παραλία.

AROMA ALMOST BARE BOBBI BROWN

Το Almost Bare είναι τολμηρό και sexy. Έχει ένα ιδιαίτερο και φρέσκο άρωμα λουλουδιών  σε συνδυασμό με ιταλικό περγαμόντο που αναμειγνύεται με φύλλα βιολέτας για να σας χαλαρώσει και να απαλύνει τις αισθήσεις. Το άρωμα ενισχύεται με νότες γιασεμιού και την υπέροχη αίσθηση του ζεστού κεχριμπαριού. Μυρίζει σαν…. Σαν το δέρμα σας όμως λίγο καλύτερο, λίγο πιο sexy, λίγο πιο μυστηριώδες.

AROMA BATH BOBBI BROWN

Φανταστείτε την αίσθηση που νιώθετε μόλις τελειώσετε το μπάνιο σας. Η αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης είναι όλα όσα σας δίνει το άρωμα Bath της Bobbi Brown. Καθαρό και φρέσκο  eau de toilette που περιέχει νότες από υάκινθο, ανθό πορτοκαλιού, λευκό κρίνο, αρωματικό φασκόμηλο, σανταλόξυλο και  μικρές πινελιές Patchouli. Είναι το πιο φρέσκο και δροσερό άρωμα που έχουμε μυρίσει EVER.

AROMA PARTY BOBBI BROWN

Ένα καλοκαιρινό Party, αυτό είναι το Party της Bobbi. Ζωηρό, θηλυκό, κλασικό και γεμάτο από φύλλα βιολέτας, ροδοπέταλα και σανταλόξυλο, αρώματα που κάνουν οποιαδήποτε στιγμή ιδιαίτερη.  Το κάθε άρωμα ξεχωριστά λέει τη δική του ιστορία αλλά όλα μαζί μυρίζουν σαν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας. Μυρίστε τα και θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε!

Δείτε ακόμα:

Extreme νύχια or #NOT : Αντιγράψτε το μανικιούρ των celebrities

Αυτό είναι το απόλυτο tip για τέλεια εφαρμογή του μεικάπ

Οι τέλειες boho πλεξούδες από την Kerastase και τον Σταμάτη Καραϊσκο

Oh wow! Δείτε τη φωτογραφία που έκανε έξαλλο το Instagram!

Διαβάστε γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε ένα διάλειμμα από το gel μανικιούρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα