Deco tips: Εύκολα βήματα για ένα πιο chic μπάνιο

Μπορεί να είναι από τα πιο μικρά δωμάτια του σπιτιού μας, όμως ο χώρος του μπάνιου είναι απαραίτητο να μπορεί να μας χαλαρώνει και να μας ξεκουράζει. Αν νομίζετε ότι δε μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να το διακοσμήσετε, ξανασκεφτείτε το:

Επενδύστε σε ένα όμορφο σετ από σαπουνοθήκες. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, υπάρχουν πάρα πολλά στο εμπόριο τα οποια έχουν ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αλλά αρκετά καλή ποιότητα.

Πείτε ναι στη ομοιομορφία όσον αφορά τις πετσέτες και την κουρτίνα του μπάνιου. Τα λευκά είδη που έχουν μια συνοχή μεταξύ τους είναι προτιμότερα, καθώς δεν κουράζουν το μάτι και δίνουν αίσθηση «ξενοδοχείου» στο μπάνιο σας.

Χρησιμοποιείστε μια ραφιέρα σε μορφή σκάλας για να τακτοποιείτε τα πράγματά σας. Δίνει ένα διαφορετικό twist στον χώρο ενώ θυμίζει κάτι από Σκανδιναβία (περισσότερα tips για Σκανδιναβική διακόσμηση εδώ).

Έχετε πάντα μερικά λευκά κεριά πρόχειρα. Προσδίδουν πολυτέλεια και κομψότητα στον χώρο ενώ δημιουργούν τέλεια ατμόσφαιρα για ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Λουλούδια και στο μπάνιο. Ο χώρος του μπάνιου μπορεί να ανανενωθεί στο λεπτό με ένα μικρό βάζο με λουλούδια, το οποίο θα δώσει αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

Δείτε ακόμα: Deco tips: Ανοιξιάτικες ιδέες για το σπίτι με σχεδόν μηδενικό κόστος

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα