Ακόμη μία απόδειξη ότι ο David Beckham εκτός από sexy είναι και αξιαγάπητος

Ο David Beckham είναι πρώην άσος του ποδοσφαίρου, μοντέλο εσωρούχων και μπαμπάς και αν δεν το γνωρίζατε, είναι επίσης Πρέσβης Καλής Θελήσης της Unicef και για το λόγο αυτό ταξίδεψε στο Tacloban στις Φιλιππίνες για να συναντήσει παιδιά που σώθηκαν από τον καταστροφικό τυφώνα Haiyan.

Στην επίσκεψή του, ο Beckham παρατήρησε τη ζωτικής σημασίας δουλειά της Unicef για τα παιδιά από τις κοινότητες που καταστράφηκαν από τον τυφώνα, επισκεπτόμενος έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που οργανώθηκε από τον φιλανθρωπικό οργανισμό.

Σε αυτό το μέρος, τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να έχουν πρόσβαση σε ψυχοκοινωνική υποστήριξη μακριά από τις κατεστραμμένες κοινότητές τους. Ο Beckham διάβασε ιστορίες στα παιδιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και επηρεάστηκε βαθιά από το ταξίδι του καθώς δήλωσε: «Με σεβασμό επισκέφτηκα το Tacloban και συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να είναι γεμάτοι ενεργητικότητα παρά την καταστροφή και όσα υπέστησαν. Περίπου 6 εκατομμύρια παιδιά επηρεάστηκαν από τις συνέπειες του τυφώνα και πολλά έχασαν τους αγαπημένους τους. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πώς οι γενναιόδωρες προσφορές τους είχαν τεράστια επίδραση στα παιδιά και τις οικογένειές τους και πόσο ευγνώμονες είναι αυτοί οι άνθρωποι για την καλοσύνη τους».

Δείτε το Video: 

Διαβάστε ακόμη:

Έρωτας είναι η αιτία: Αυτά είναι τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Εσείς έχετε τα στοιχεία που ψάχνει ο Leonardo DiCaprio στην ιδανική σύντροφο;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα