Crazy Stylish Love: 5 + 1 σημάδια που μαρτυρούν πως λατρεύει το στιλ σας

Γνωρίζετε πως το στιλ είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας και νιώθετε περήφανη κάθε φορά που ο σύντροφός σας μιλάει με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο μπροστά σας, αλλά και στον περίγυρό του. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες μικρές ενδείξεις που φανερώνουν ότι λατρεύει τις στιλιστικές σας επιλογές. Μπορείτε να τις αναγνωρίσετε είτε σε λεπτομέρειες είτε σε πιο σημαντικά πράγματα.

Διαβάστε παρακάτω τον οδηγό στιλιστικής αποδοχής: 

  • Μπορεί το ροζ να μην συμπεριλαμβάνεται στις ενδυματολογικές του επιλογές ωστόσο θα κάνει μία στιλιστική παρασπονδία και θα φορέσει το polo μπλουζάκι αυτής της απόχρωσης που του κάνατε δώρο για τα γενέθλιά του. Ξέρει πως έχετε γούστο και θέλετε το καλό του.
  • Ξέρει πως ακόμη και κάτι ασήμαντο, φθηνό ή άσχετο με το στυλ σας, σας αγοράσει, εσείς θα βρείτε τρόπο να το ενσωματώσετε στο look σας.
  • Παρατηρεί οτιδήποτε καινούριο φοράτε και κάθε φορά κάνει κολακευτικά σχόλια για τις αγορές σας.
  • Σας ρωτάει έκπληκτος που ξετρυπώσατε αυτό το φόρεμα το οποίο κοστίζει μόλις 10 ευρώ και διαπιστώνει με υπερηφάνεια πως επάνω σας φαίνεται ανεκτίμητης αξίας.
  • Δεν περνάτε από στιλιστικό έλεγχο πριν σας γνωρίσει στην οικογένειά του. Ξέρει πως θα τον βγάλετε ασπροπρόσωπο.
  • Ζητάει την γνώμη σας για οποιαδήποτε προσθήκη στο καλάθι των αγορών του. Ακόμη και αν κάτι δεν του αρέσει, έπειτα από κάποιο διάστημα γίνεται το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας του.

Διαβάστε ακόμη: 

Πρώτο ραντεβού: Τα καλύτερα ντυσίματα της μεγάλης οθόνης

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα