Το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone είναι…

Κάθε Δεκέμβριο περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση του χρώματος της χρονιάς από τους Guru του χρώματος στην Pantone. Μετά το περσινό –αχεμ- αμφιλεγόμενο χρώμα (θυμηθείτε το εδώ), φέτος θέλαμε ένα χρώμα που να φοριέται εύκολα και να μας κολακεύει και η Pantone μας το χάρισε. Καλωσορίστε μαζί μας το χρώμα της χρονιάς για το 2015: Το Marsala 18-1438.

Είναι μια απόχρωση που ακροβατεί ανάμεσα στο κόκκινο και το καφέ (με γενναίες δόσεις ροζ) την οποία στην Pantone περιγράφουν σαν μια πλούσια, γήινη απόχρωση του κόκκινου κρασιού. Εμείς ωστόσο κάπου την έχουμε ξαναδεί…

pantone xroma tis xronias color of the year marsala 90s

Σίγουρα στα υπερμεγέθη χείλη της Kylie Jenner αλλά και σχεδόν σε όλα τα μακιγιάζ από τη δεκαετία του 90. Η απόχρωση αυτή (στην πιο καφέ εκδοχή της) ήταν huge για τα χείλη στα 90’s αλλά δεν αμφιβάλλουμε πως μπορούμε να τη φορέσουμε και φέτος στο μακιγιάζ μας. Με μέτρο.

pantone xroma tis xronias color of the year marsala nars tom ford maybelline mac xromata makigiaz makeup colors

Είναι η τέλεια επιλογή για τα χείλη το χειμώνα και τους πιο ζεστούς μήνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μάγουλα ή για ένα διαφορετικό smoky look. Λατρεύουμε το κραγιόν Lip Color Matte στην απόχρωση Velvet Cherry του Tom Ford όπως επίσης και το μολύβι χειλιών Satin Lipstick της NARS στην απόχρωση Mandore (Nordstrom.com). Στα μάγουλα, επιλέγουμε το Powder Blush της MAC στην απόχρωση Fever (όχι, δεν είναι τόσο έντονη όσο δείχνει) και στα μάτια τη σκιά Color Tattoo της Maybelline New York στην απόχρωση Pomegranate Punk.

pantone xroma tis xronias color of the year marsala Nail Lacquer_Nail Restage_DAHLIA_340_

Ο αγαπημένος μας ωστόσο τρόπος για να υιοθετήσουμε το νέο χρώμα της χρονιάς είναι φυσικά το μανικιούρ μας και την τέλεια απόχρωση τη βρήκαμε στα ανανεωμένα βερνίκια νυχιών Nail Lacquer των Dolce & Gabbana και είναι το Νο 340.

Λοιπόν, θα το δοκιμάσετε φέτος;

Δείτε ακόμα:

Το χρώμα «ψίθυρος» που είδαμε στο show του Marc Jacobs μπορεί να γίνει δικό μας χάρη στη Wella Size Matters: Επτά στιλιστικά ατοπήματα που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη

Αυτό είναι το μοντέλο της Calvin Klein που προβάλλεται ως «plus-size»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα