Αυτό είναι το μοντέλο της Calvin Klein που προβάλλεται ως «plus-size»

Η Myla Dalbesio είναι ένα νεαρό κορίτσι το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει γίνει η αφορμή για να ξεσπάσουν έντονες αντιδράσεις κατά της καμπάνιας Calvin Klein -στην οποία και πρωταγωνιστεί- καθώς η εταιρεία την προβάλλει ως «plus-size» μοντέλο.

Όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος αντέδρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπολύοντας τα βέλη του κατά της εταιρίας εσωρούχων για το γεγονός πως στέλνει λάθος μηνύματα στις γυναίκες, σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς.

Η απάντηση της Calvin Klein ήταν πως η επιλογή των μοντέλων έγινε για να προβληθεί η σειρά που υμνεί τις διαφορετικές γυναίκες, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τους.

Όσο για την κατηγορία που κατατάσσει η Dalbesio τον εαυτό της; Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό είχε πει: «Δεν είμαι αρκετά αδύνατη για να θεωρηθώ straight size αλλά ούτε και παχιά ώστε να είμαι plus-size μοντέλο. Αντ ‘αυτού ανήκω στο ενδιάμεσο και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην αγορά». Για την ιστορία, η Dalbesio φοράει νούμερο 10 ή αλλιώς medium – large (κανονικό δηλαδή).

Όπως και να έχει, με αυτή την καμπάνια της Calvin Klein, το μοντέλο πρόσθεσε μία σημαντική δουλειά στο βιογραφικό του προβάλλοντας τον εαυτό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα